Liity Havatoriin

Erinomainen tilaisuus työllistyä Havatorille!

Havatorin tiloissa Espoossa järjestetään ajoneuvonosturinkuljettajan koulutus ajalla 4.1.-27.05.2021.

Tavoite

Suorittaa VNA 403/2008 mukainen ajoneuvonosturinkuljettajan pätevyys ja työllistyä ajoneuvonosturinkuljettajaksi.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset asiakaspalveluhenkiset, kehittymishaluiset ja motivoituneet henkilöt. Olet vastuuntuntoinen, rauhallinen, ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Vaatimuksena vähintään C-ajokortti, hyvä stereonäky sekä hyvä suomen kielen taito (ei pakko olla äidinkieli). Kokemus raskaasta kalustosta ja konealan työkokemus katsotaan eduksi.

Sisältö

  • Hätäansiapu, Työturva ja Tieturva
  • Nostoalan lainsäädäntö ja työturvallisuus
  • Ajoneuvonosturi tieliikenteessä
  • Nostoapuvälineet ja viestintä
  • Nosturin työkuntoon laittaminen/petaaminen
  • Tavanomaisimmat ajoneuvonosturilla tehtävät nostotyöt

Koulutuksen lopuksi suoritetaan Maarakennusalan ammattitutkinnosta Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen -osio, 40 osp.

Mahdollisuus suorittaa ammattitutkinnon muut osiot: Nosturin rakenne, huolto ja korjaus, Nostosuunnitelman todentaminen ja Valinnaisen nosturin käyttö.

Kiinnostuksen mukaan on mahdollista suorittaa myös valinnaisia tutkinnon osia: Kuormausnosturin käyttö asennustyössä, Kurottajan käyttö nostotöissä ja Ajoneuvoalustaiset henkilönostimet.

Lue lisätietoja tutkinnon sisällöstä.

Koulutus koostuu sekä lähiopetuksesta että työssäoppimisjaksosta, ajalla 4.1.-27.05.2021. Lähiopetus kestää n. 30 päivää.

Toteutus ja haku

Toteutukseen voi osallistua sekä omaehtoisesti että työvoimakoulutuspolun kautta, viimeinen hakupäivä 1.12.2020:

Työvoimakoulutus

Opiskelijalle maksuton koulutus (tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve). Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Hakuajan päättymisen jälkeen koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Lisätietoja hakusivulta.

Hae työvoimakoulutukseen

_ _ _

Omaehtoinen koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriön pääosin rahoittamaa koulutusta. Opiskelun ollessa päätoimista, on opiskelija oikeutettu hakemaan Kelan opintotukea tai työllisyysrahastolta aikuiskoulutustukea. 25-vuotta täyttäneet työttömät työnhakijat voivat tiedustella TE-toimistosta mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella tai työmarkkinatuella. HUOM! TE-toimistoon on oltava yhteydessä ennen koulutuksen alkua. Koulutuksesta on mahdollisuus joustavasti siirtyä työelämään missä vaiheessa tahansa. Myös oppisopimuskoulutus on mahdollinen. Lisätietoja hakusivulta.

Hae omaehtoiseen koulutukseen


Lisätietoja

Vastuuopettaja Juha Etelätalo
040 485 7620
etunimi.sukunimi@turunakk.fi

Koulutusassistentti Katariina Jaakonmäki
040 583 4005
etunimi.sukunimi@turunakk.fi


Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritysryhmä. Yli 30 paikallisvarikkonsa ansiosta Havator on aina lähellä. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 450 työntekijää.