Havatorin Espoon myyntitiimiä on vahvistettu kahdella uudella rock-tähdellä

Toni Sahlström ja Jani Sinisalo on nimitetty Havatorille myyntipäälliköiksi. Molemmat ovat rautaisia myynnin ammattilaisia, jotka etsivät asiakkaille parhaat ratkaisut ja takaavat laadukkaat nostopalvelut.

Toni arvostaa osaavan organisaation tukea päivittäisessä työssään. ”Havatorilla panostamme toimitusvarmuuteen ja turvalliseen nostamiseen. On ollut hienoa huomata, että lupaukset lunastetaan ihan konkreettisesti jokaisella työmaalla.”

Jani kokee omakseen erityisesti rakentamisen ja infrarakentamisen projektit. Havatorista hän mainitsee erityisesti hyvän yhteishengen, yhteen hiilen puhaltamisen meiningin ja halun ratkaista eteen tulevat ongelmat.

Jukka Laksola

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi
jukka.laksola@havator.com
050 513 0088

Jani Sinisalo on nimetty Myyntipäälliköksi Havator Oy:n Espoon toimipisteeseen. Janilla on vahva kokemus myynnistä rakentamisen ja infrarakentamisen saralla. ”Olen viihtynyt Havatorilla erittäin hyvin. Tunsin heti alusta alkaen itseni todella tervetulleeksi taloon. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta nosturipuolelta, mutta kaikki työtoverit ovat olleet hienosti tukemassa uuden oppimista ja alkuun pääsyssä.”

Toni Sahlström on nimetty Havator Oy:n Espoon toimipisteeseen Myyntipäälliköksi. Toni on pitkän kokemuksen omaava myynnin ammattilainen ja on työskennellyt koko uransa laatumerkkien parissa. ”Kaksi kuukautta Havatorilla mennyt hienosti, ja olen viihtynyt uudessa työssäni. Mukavaa myydä laadukkaita nostopalveluita asiakkaille. Ennen kaikkea koen tärkeänä osaavan organisaation tuen päivittäisessä työssäni. Havatorilla panostamme toimitusvarmuuteen ja osaavaan ja turvalliseen nostamiseen.”