Havator vahvistaa myyntitiimiä Itä- ja Pohjois-Suomessa

Toimintamme kasvaessa olemme vahvistaneet Itä- ja Pohjois-Suomen myyntiä kahdella rautaisella myynnin ammattilaisella.

Tuomo Vauhkonen on aloittanut maaliskuussa Itä-Suomen nostopalveluiden myyntipäällikkönä. Tuomon pääsääntöinen myyntialue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala, ja hän palvelee asiakkaitamme Kuopiosta käsin. ”Myyntityö Havatorilla yhdistää aikaisemman työkokemukseni terveydenhuollon teknologian ja ratkaisujen myynnistä”, kertoo Tuomo. ”Samalla toteutuu kiinnostukseni korkeisiin paikkoihin ja isoihin koneisiin – voisiko siis sanoa, että jonkinlainen unelma on nyt täyttynyt! Olen todella innoissani päästessäni aloittamaan yrityksessä hyvän tuotteen parissa”.

Viime vuoden lopulla Pohjois-Suomen myyntiin saatiin lisäboostia, kun Jouni Mertala aloitti alueella nostopalveluiden myyntipäällikkönä. Jounin pääsääntöiseen myyntialueeseen kuuluu Pohjois-Pohjanmaa sekä Kainuu. Tarvittaessa hän palvelee kattavasti koko Pohjois-Suomea Oulusta käsin.

Toivotamme Tuomon sekä Jounin tervetulleeksi Havatorille!

Tuomo Vauhkonen
Myyntipäällikkö, Itä-Suomi

Jouni Mertala
Myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Vauhkonen Tuomo
Myyntipäällikkö, Nostopalvelut Itä-Suomi
tuomo.vauhkonen@havator.com
040 060 5002

Mertala Jouni
Myyntipäällikkö, Nostopalvelut Pohjois-Suomi
jouni.mertala@havator.com
050 513 0057

kaikki YHTEYSTIEDOTTarjouspyyntö

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME