Havatorin Lounais-Suomen alueelle uusi myyjä

Toimintamme kasvaessa olemme vahvistaneet Lounais-Suomen ja Pirkanmaan nostopalveluiden myyntiä rakennusalan myynnin ammattilaisella, Ollilla.

Olli Paavilainen on nimitetty toukokuun lopulla myyntipäälliköksi Havatorille Lounais-Suomen alueen nostopalveluihin. Olli tulee vahvistamaan Lounais-Suomen myyntiä, alueen aiemman myyjän, Antti Sirviön, siirryttyä vastaamaan Key Account Managerin roolissa mm. erilaisista myynnin kehitysprojekteista koko maan laajuisesti. Ollin toimipiste sijaitsee Turussa.

Ollilta löytyy työkokemusta rakennusalalta yhteensä parikymmentä vuotta. Tutuksi on tullut niin rautakauppa- kuin tukkumyyntikin, ja omaa rakennusyritystä hän on vetänyt 10 vuotta.

”Hyvä ja nopea asiakaslähtöinen palvelu ollut aina ykkösasia, jota haluan myös jatkossa toteuttaa. Yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä luotettavuus ovat minulle tärkeitä. Pyrin aina auttamaan asiakasta löytämään oikeat ratkaisut”, Olli Paavilainen kertoo.

”Ensimmäisten viikkojen perusteella voin sanoa, että olen tullut oikeaan paikkaan. Minut on otettu hyvin vastaan sekä talon sisällä että asiakastapaamisissa, ja odotan innolla, että pääsen kunnolla vauhtiin. Tiimin hyvällä yhteistyöllä päästään pitkälle ja saadaan asiakkaat jatkossakin luottamaan hyvään ja asiantuntevaan palveluun”, Paavilainen toteaa.

Myyntipäällikkö Olli Paavilainen, Havator

Havatorin eteläisen alueen nostopalveluiden myynnistä vastaa jatkossakin kova kolme kopla, kun aikaisemmin aloittaneet, Espoon toimipaikasta käsin toimivat ja Etelä-Suomen nostopalveluiden myynnistä vastaavat myyntipäälliköt Jarmo Hartikainen sekä Jussi Kuokkanen saivat Ollin kumppanikseen.

Myyntipäällikkö Jarmo Hartikainen, Havator
Myyntipäällikkö Jussi Kuokkanen, Havator

Lämpimästi tervetuloa Havatorille Olli, Jarmo ja Jussi!

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Paavilainen Olli

Nostot | Turku, Pori, Tampere
Myynti, Lounais-Suomi ja Pirkanmaa
olli.paavilainen@havator.com
050 513 0080

Hartikainen Jarmo

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jarmo.hartikainen@havator.com
050 513 0066

Kuokkanen Jussi

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jussi.kuokkanen@havator.com
050 513 0075

Vuorenhela Jesse

Nostot | Espoo
Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
jesse.vuorenhela@havator.com
050 477 1368

kaikki YHTEYSTIEDOTTarjouspyyntö

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME