Markus Aspholm Havatorin Huoltokoordinaattoriksi

Markus Aspholm on aloittanut Havatorin uutena Huoltokoordinaattorina. Huoltokoordinaattori toimii asentajien ja huoltoesimiesten esimiehenä. Markuksen toimipisteenä on Vaasa, ja hän vastaa koko Suomen huoltotöiden koordinoinnista.

Markus tulee kunnossapitomaailmasta ja hänellä on yli 24 vuoden kokemus teollisuuden asennuksista, joista suurin osa ABB:llä, niin käytännön asennustöistä kuin kehitysinsinöörin ja projektipäällikön rooleista. ”Olen vakuuttunut, että Markuksen ihmisläheinen lähestymistapa ja ongelmanratkaisukyky yhdistettynä käytännön osaamiseen ja aiempaan kokemukseen järjestelmällisten huoltojen parista tekee Markuksesta meille oikean miehen Huoltokoordinaattorin rooliin.” Havatorin Kalustopäällikkö Joakim Mette toteaa.

”Toimiala on minulle uusi ja paljon riittää opiskeltavaa nostureista, kuljetuskalustosta sekä muista laitteistoista. Olen kuitenkin huomannut, että ala sisältää kunnossapidollisesti paljon tuttujakin elementtejä aiemmalta työuraltani, joita voimme hyödyntää. On hienoa päästä kehittämään yhtiön kaluston huoltoa yhdessä muiden Havatorlaisten kanssa. Haasteita varmasti riittää, mutta olen vakuuttunut, että yhdessä pystymme ne myös ratkaisemaan!”, kertoo Markus.

Aluksi Markus keskittyy nykyisten toimintatapojemme ymmärtämiseen ja perehtyy työkenttään kattavasti. 1.1.2020 alkaen huolto-organisaatiomme kaikki resurssit siirtyvät Fleet Managementin alle muodostaen yhtenäisen kokonaisuuden palvellen koko yhtiötämme. On selvää, että tämä kehitysprosessi on vasta alussa ja vaatii vielä paljon työtä meiltä kaikilta, kunnes voimme olla tyytyväisiä lopputulokseen. Toivommekin avoimesti ajatuksia ja kehitysideoita aiheesta ja joustavuutta uusien toimintamallien löytämiseksi. Lähtökohtana on siirtää painopiste ennakoivaan ja järjestelmälliseen huoltamiseen ja minimoida koneiden downtime.

Toivotamme Markuksen tervetulleeksi Havatorille!

 

Lisätietoja:

Aspholm Markus

Hallinto | Vaasa
Huoltokoordinaattori
markus.aspholm@havator.com
050 518 7749

Mette Joakim

Hallinto | Espoo
Kalustopäällikkö
joakim.mette@havator.com
050 513 0120