Havator ottaa käyttöön mobiilisovelluksen, jolla kartoitetaan nostokaluston nykytilaa sekä tehostetaan ja nopeutetaan huoltotarpeita.

Tähän asti nostureiden käyttäjät ja huoltajat keräsivät tietoja manuaalisesti, käytännössä kynällä ja paperilla. Tietojen kerääminen sovelluksen avulla helpottaa ja tehostaa tuota prosessia, kun nostureiden käyttäjät ja huoltajat voivat tallentaa tiedot suoraan sovelluksen kautta järjestelmään. Käyttäjä skannaa nosturissa olevat QR-koodin tai syöttää nosturin sarjanumeron sovellukseen, jonka jälkeen hänen on helppo tallentaa nosturin tiedot suoraan järjestelmään, päivittää tietoja huolloista tai raportoida määräaikaistarkastuksista. Jos nosturissa ilmenee korjattavaa, sovellus luo uuden vikailmoituksen, jossa käyttäjä voi luokitella vian kriittisyyden ja ottaa tai ladata viasta kuvan.

Havator huoltosovellus

”Kaluston hallinta tämän kokoisessa yrityksessä vaatii jonkin järjestelmän tukemaan päivittäistä työtä ja järjestelmä dataa käyttäjiltä ja koneista. Sovelluksen kehittämisen haasteena oli niin aiemman vastaavan toimintamallin ja järjestelmän puuttuminen, jolloin projekti oli tuotettava alusta alkaen, ilman aiempaa benchmarkia, kuin uuden ERP järjestelmän kehitystyö, joka oli vasta alkumetreillä”, kertoo Havatorin Fleet Manager Joakim Mette.

”Valitsemme yhteistyökumppaniksemme sovelluskehitykseen Sangren. Lähtökohtana koko ajan oli käyttäjäystävällisyys ja sovelluksen dynaamisuus jatkokehitystarpeille. Lopputulos on mielestäni sekä selkeän näköinen että helppokäyttöinen ja ylitti odotusarvomme. Saimme projektin aikana Sangrelta useita ehdotuksia siitä, miten sovellusta voisi kehittää tarpeeseemme, jota edesauttoi heidän hyvä kokonaiskäsitys ongelmakohdistamme ja tavoitteistamme”, Mette jatkaa.

Meiltä löytyy kalustoa pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Mottomme on, että mikään nosto ei ole meille liian pieni tai suuri. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä, sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Tutustu palveluihimme osoitteessa https://havator.fi/palvelut/

Artikkeli on kirjoitettu yhteistyössä Sangren kanssa. Lue yhteistyökumppanimme Sangren uutinen asiasta täältä.