Havator toimitti kokonaisratkaisun vaativaan kuljetusprojektiin

Havator teki kuljetuskaupat ”one-stop-shop”-periaatteella suuren muuntajan kuljetuksesta Hollannista Ruotsin Harsprångetiin vastaten kaikesta projektiin kuuluvasta: laivan lastauksesta, lastin kiinnityksestä, merirahdista, lastinkäsittelystä Tornion satamassa sekä perillekuljetuksesta lavetilla, jossa on suurien muuntajien kuljetukseen suunniteltu muuntajapalkkijärjestelmä.

Kuljetuksen kokonaispaino oli yli 200 tonnia, ja kuljetuskorkeus oli erityisen rajattu. Kuljetuksen suorittaminen siihen erityisesti suunnitelulla kalustolla oli tae tarkasti aikataulutetulle kuljetukselle sekä mahdollisuudelle saada kuljetuslupa vaativalle reitille.

Lisätietoja:

Henriksson Ari

VP, erikoiskuljetukset
ari.henriksson@havator.com
050 536 7320

Muuntajan kuljetus Havator

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME