Nostopalvelut

Havator nostaa kaiken

Ota yhteyttäTarjouspyyntö

Laadukkaita palveluita kaikkeen nostamiseen

Havator tuottaa laadukkaita palveluita kaikkiin teollisuuden, rakennusteollisuuden ja infrarakentamisen nostoihin suunnittelusta toteutukseen vuosikymmenten kokemuksella.

Alamme palvelujohtajana tarjoamme ylivertaisen valikoiman nostopalveluja, jotka toimitamme luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Havatorilla on pitkä ja laaja kokemus nostopalveluiden toimittamisesta eri teollisuudenaloille kuten energia-, kemikaali-, kaivos-, paperi- ja sellu- sekä metalliteollisuudelle. Hoidamme esimerkiksi vaativia laitoselementtien nostoja vuosihuoltojen ja huoltoseisokkien yhteydessä. Tekemisessä korostuvat turvallisuus, laatu ja tehokkuus.

Teollisuusyrityksille toimitetaan myös erilaisia räätälöityjä huoltosopimuskokonaisuuksia sekä avaimet käteen -palvelupaketteja, jotka voivat sisältää nostojen ohella esimerkiksi erikoiskuljetuksia ja raskassiirtoja. Havatorin satamanosto- ja materiaalinkäsittelypalvelut täydentävät muuta nostopalvelutarjoamaa.

Havator on tuulivoimateollisuuden kokonaispalvelutoimittaja puistojen pystytyksestä ja huollosta niiden purkamiseen. Asiakkaan tarpeen mukaan voimme purkaa ja nostaa tuulivoimaloiden osia satamissa ja kuljettaa ne tuulipuistoihin, joissa tiimimme voi avustaa muun muassa voimaloiden perustusten rakentamisessa, myllyjen kokoamisessa ja siipien vaihdoissa sekä turbiinien kunnossapidossa.

Palvelemme tuulivoima-asiakkaitamme koko Pohjoismaiden alueella kattavalla, tuulivoimateollisuuden käyttöön erinomaisesti soveltuvalla nosto-, raskassiirto- ja erikoiskuljetuskalustolla.

Kehittyvä rakennusteollisuus tarvitsee joustavan kumppanin. Jatkuvasti kasvavan ja uudistuvan kalustomme sekä edistyneiden nostosuunnittelupalveluidemme ansiosta pystymme tarjoamaan nostoratkaisut kaikkiin rakentamisen kohteisiin pientaloista areenahankkeisiin.

Tarjoamamme palvelusopimukset luovat ennustettavuutta ja mielenrauhaa, ja tutun, luotettavan palvelutoimittajan kanssa toimiminen tehokkuutta ja mielekkyyttä tekemiseen. Projektikohtaisesti toimitamme tarpeeseen parhaiten sopivan nostokokonaisuuden ja nostoja tukevat muut palvelut.

Havator on Suomen kokenein infrarakentamisen nostopalveluiden toimittaja. Hoidamme ammattitaidolla niin tie- ja rautatierakentamisen, satamarakentamisen kuin tunneli- ja siltatyömaiden nostot.

Infrarakentamisen nostopalvelut käsittävät tyypillisesti erilaisten raskaiden elementtien nostoja ja siirtoja eri kokoluokkien nostureilla ja moduulilaveteilla. Vaativissa erikoisnostoissa kuljettajiemme ammattitaito ja kokemus pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoamme infrarakentamisen toimijoille myös räätälöityjä palvelusopimuksia.

Toimialat

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin.

Katso toimialat

Maan laajin nostokalusto

Havatorilla on maan laajin nostokalusto pienistä teollisuusnostureista suuriin ristikkopuominostureihin. Uusimme ja täydennämme kalustoamme säännöllisesti, jotta voimme taata asiakkaillemme aina työhön parhaiten sopivan, turvallisen ratkaisun.

Mikään nosto ei ole meille liian pieni tai suuri.

Olipa kyseessä sitten pienen yksittäisen kappaleen nosto tai suuri kokonaispalvelupaketti, hoidamme työt avaimet käteen -periaatteella. Mottomme on, että mikään nosto ei ole meille liian pieni tai suuri.

Olemme kattavan paikallisvarikkoverkostomme ansiosta lähellä ja läsnä koko Suomen alueella. Laajan kalustomme sekä asiantuntevan nostosuunnittelumme ansiosta pystymme aina tarjoamaan työhön parhaiten sopivan nostoratkaisun. Ammattitaitoisen henkilöstömme toteuttamana vaativimmatkin työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Alhonen Tomi

Nostot | Turku, Pori
Työnjohtaja
tomi.alhonen@havator.com
050 379 9825

Hartikainen Jarmo

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jarmo.hartikainen@havator.com
050 513 0066

Heininen Jukka

Nostot | Keminmaa, Sotkamo
Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
jukka.heininen@havator.com
040 521 4833

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551

Körkkö Pasi

Satamanostopalvelut
Satamayksikön päällikkö
pasi.korkko@havator.com
040 548 3024

Krapu Jarno

Nostot | Jyväskylä, Äänekoski, Kuopio
Myyntipäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi
jarno.krapu@havator.com
040 652 7476

Kuokkanen Jussi

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jussi.kuokkanen@havator.com
050 513 0075

Lindholm Joachim

Nostot | Espoo
Liiketoimintajohtaja, Cranes Finland
joachim.lindholm@havator.com
044 550 1037

Peltola Joonas

Nostot | Kokkola, Vaasa, Seinäjoki
Myyntipäällikkö, Länsi-Suomi
joonas.peltola@havator.com
050 513 0052

Sirviö Antti

Nostot | Turku
Key Account Manager
antti.sirvio@havator.com
050 569 6013

Vuorenhela Jesse

Nostot | Espoo
Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
jesse.vuorenhela@havator.com
050 477 1368

Bergfelt Bo

Teollisuushaalaukset ja -tunkkaukset
Projektipäällikkö
bo.bergfelt@havator.com
040 841 7210

Ruuska Matti

Teollisuuden ja infran raskasnostot, SPMT-siirrot
Myyntipäällikkö
matti.ruuska@havator.com
050 513 0123

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot
Projektipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

Söderling Ben

Raskasnostot ja -siirrot
VP
ben.soderling@havator.com
050 431 2366

Bergfelt Bo

Teollisuushaalaukset ja -tunkkaukset
Projektipäällikkö
bo.bergfelt@havator.com
040 841 7210

Henriksson Ari

Tuulivoimakuljetukset
VP
ari.henriksson@havator.com
050 536 7320

Måtts Kjell

Teollisuuden kuljetukset 
Kuljetuspäällikkö
kjell.matts@havator.com
050 308 7175

Rauha Veli-Matti

Teollisuuden erikoiskuljetukset 
Kuljetuspäällikkö
veli-matti.rauha@havator.com
050 326 5086

Toimipaikat

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö