Erikoiskuljetukset

Sen, minkä suunnittelemme ja tarjoamme, sen kuljetamme

Ota yhteyttä

010 4425 500

Turvallisesti perille


Havator tuottaa hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä kuljetuspalveluita kaikkeen erikoiskuljettamiseen, olipa kyseessä sitten yksittäisen kappaleen erikoiskuljetus tai laaja valmistavan tai energiateollisuuden kuljetusprojekti avaimet käteen -periaatteella.

Kuljetuskalustomme on pelkästään erikoiskuljettamiseen suunniteltua ja kattaa niin pienet matalakuormausperävaunut kuin raskaat moduuliakselit, joilla kyetään kuljettamaan kaikkein vaativimmat kuljetukset. Mottomme on, että mikään erikoiskuljetus ei ole meille liian pieni tai suuri. Valikoimistamme löytyy myös laaja valikoima erilaisia kuljetusapuvälineitä, kuten punnitusvälineitä, sekä ammattitaitoinen henkilöstö toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Erikoiskuljetukset

Havatorin suorittama maantiekuljetuskokonaisuus vapaat mittarajat ylittävälle kuljetettavalle kappaleelle erikoiskuljetuskalustolla, joka sisältää lisäksi kuljetusluvan, lain vaatimat varoitusautot ja sillanvalvonnat. Erikoiskuljetuksia voidaan suorittaa joko yksittäisinä tai ns. letkakuljetuksina.

Projektikuljetukset

Havatorin suorittamia tiettyyn projektiin kuuluvia normaalimittarajoissa olevia tai ylikokoisia erikoiskuljetuksia. Määrä voi olla huomattava, ja kuljetusprojektilla on nimetty projektipäällikkö.

Tuulivoimalogistiikka

Havatorin tarjoamia ja operoimia kokonaiskuljetusketjuja, jotka alkavat laivanpurusta ja päättyvät kuljetetun kappaleen purkamiseen tuulivoimapuistossa. Tuulivoimalogistiikassa on aina nimetty projektipäällikkö.

Merikuljetukset

Havator tarjoaa ja suorittaa hakurahtilaivojen ja ponttoonialusten rahtausta silloin kun merikuljetuksen kuljetusketjussa on etu- tai jatkokuljetus Havatorilla, eli osana avaimet käteen -palvelukonseptia.

Reittitutkimukset

Havator hakee ja tutkii kuljetusreittejä ja suorittaa reittikatselmuksia erikoiskuljetuksille, jo olemassa oleviin kuljetuksiin tai erillisenä työnä hankekehittäjille, kun tehdään feasibility-tutkimuksia ja tarjouksia laitostoimituksille.

Saattopalvelut/luvat

Havatorin kuljetushenkilökunta ja sopimusalihankkijat suorittavat saatonvalvontaa Havatorin erikoiskuljetuksille. Havator on Suomen suurimpia yksittäisiä kuljetuslupien käyttäjiä ja toimii päivittäin ELY-keskuksen ja Trafin kanssa.

Yhteyshenkilöt


Halenius Timo

Erikoiskuljetukset | Vaasa
Kuljetusesimies
timo.halenius@havator.com
0505744701

Henriksson Ari

Erikoiskuljetukset | Oulu
VP
ari.henriksson@havator.com
050 536 7320

Ingman Jonathan

Erikoiskuljetukset | Vaasa
Projektityönjohtaja
jonathan.ingman@havator.com
0505130090

Jokela Pasi

Erikoiskuljetukset | Vaasa, Raahe
Projektipäällikkö
pasi.jokela@havator.com
0400 739 101

Kangasniemi Mika

Erikoiskuljetukset | Äänekoski
Projektityönjohtaja
mika.kangasniemi@havator.com
050 344 0366

Liikanen Esa

Erikoiskuljetukset | Äänekoski
Liikennevastaava
esa.liikanen@havator.com
050 513 0052

Måtts Kjell

Erikoiskuljetukset | Vaasa
Advisor
kjell.matts@havator.com
0400 562 485