Toimialat

Havator palvelee kaikkia teollisuudenaloja

Ota yhteyttäTarjouspyyntö

Paras kumppani nosto- ja siirtotöihin

Havator on kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin.

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”Turvallisuus ensin”. Me nostamme turvallisesti ja tehokkaasti. Yli 60 vuoden kokemuksella meille mikään haaste ei ole liian pieni tai suuri.

Tutustu eri teollisuudenalojen kokemukseemme ja referensseihimme. Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu! Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta palvelupaketista, ota yhteyttä. Palvelusopimusasiakkaisiimme voidaan soveltaa myös kiinteää hinnoittelua.

Ainoana pohjoismaisena toimijana toimintamme on sertifioitu sekä ISO 9001, ISO 14001 että ISO 45001 mukaan.

Asiakkaamme suosittelevat meitä erittäin mielellään: NPS-lukumme on 67.

Metalliteollisuus

Havator on erittäin kokenut metalliteollisuuden jatkuvan toiminnan laitosten palvelutoimittaja, joka ymmärtää vasteaikojen kriittisyyden.

Lue lisää

Metsä- ja biotuoteteollisuus

Havator on metsäteollisuuden pitkäaikainen kumppani ja palvelee teollisuudenalan laitoksia ympäri Pohjoismaita.

Lue lisää

Energiateollisuus

Havatorin laaja varikkoverkosto mahdollistaa täyden palveluvalikoiman tarjoamisen energiateollisuuden kohteille myös nopealla aikataululla.

Lue lisää

Kaivosteollisuus

Havator on pitkän kokemuksensa ansiosta kaivosteollisuuden nosto- ja siirtopalveluiden avaintoimittaja sekä Suomessa että Ruotsissa.

Lue lisää

Infrarakentaminen

Havator on Suomen monipuolisin infrahankkeiden nostopalveluiden toimittaja; joka kymmenes Havatorin nostoista tehdään infratyömaalla.

Lue lisää

Rakennusteollisuus

Rakennusteollisuudelle toimitettavat nostopalvelut ovat osa Havatorin jokapäiväistä tekemistä, työn koosta riippumatta.

Lue lisää

Kemianteollisuus

Kokeneena kemianteollisuuden toimittajana Havator tuntee alan korkean vaatimustason ja tinkimättömän turvallisuuskulttuurin.

Lue lisää

Muu valmistava teollisuus

Havator tarjoaa laadukkaat nosto- ja raskassiirtopalvelut teollisuuden tarpeisiin suunnittelusta toteutukseen.

Lue lisää

Uutiset