Moderni, moneen taipuva kalusto

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Uusimme kalustoamme säännöllisesti, mikä varmistaa, että asiakkaalle löytyy aina toimiva ja työstä suoriutuva, turvallinen laite. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun työhösi soveltuvan laitteen.

Havator toimittaa yksittäisten nostojen, raskassiirtojen ja erikoiskuljetusten ohella kokonaispalvelupaketteja, jotka sisältävät paitsi varsinaiset työt, niiden suunnittelun, valvonnan ja raportoinnin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ajoneuvonosturit

Kalustossamme on useita erityyppisiä ajoneuvonostureita: ketterästi liikkuvien nostureiden lisäksi valikoimastamme löytyvät myös hidaskulkuiset sekä ristikkopuomilla varustetut ajoneuvonosturit.

Tela-alustaiset nosturit

Tela-alustaiset ristikkopuominosturit soveltuvat mm. kerrostalojen elementtiasennuksiin. Niillä nousevat myös suuret taakat erityisesti teollisuus- ja infrakohteissa.

Mobiilitorninosturit

Ketterä ja pieneen tilaan mahtuva mobiilitorni soveltuu esimerkiksi sääsuojien, telineiden, eristeiden ja runkojen nostoihin eli kohteisiin, joissa nostoja on paljon, taakat ovat suhteellisen pieniä, ja joissa nopeus on valttia.

Kappaletavara- ja asennusnosturit

Kappaletavara- ja asennusnostureilla taakat liikkuvat ripeästi ja ketterästi mm. kohteissa, joissa kuljetetaan tavaraa, asennetaan keveitä teräsrakenteita tai vastaavaa. Monipuolisuutensa vuoksi ne taipuvat melkein mihin vain.

Satamanosturit ja materiaalinkäsittelykoneet

Satamaliiketoimintamme avainperiaatteita ovat luotettavuus ja käytettävyys. Siksi panostamme myös satamanostureihin ja materiaalinkäsittelylaitteistoon: kalusto on aina modernia ja sataman kokonaistarpeiden mukaan räätälöityä.

Erikoiskuljetuskalusto

Erikoiskuljetuskalustomme kattaa kaiken tarvittavan erikoiskuljetuksiin ja raskassiirtoihin: pienet matalakuormausperävaunut, raskaat moduuliakselit, tunkkaus- ja haalauskaluston sekä laajan valikoiman erilaisia kuljetusapuvälineitä.