Projektipalvelut

Nostot, erikoiskuljetukset ja raskassiirrot kokonaispalveluna, avaimet käteen -periaatteella

Ota yhteyttä

010 4425 500

Kunnolla mietitty, kerralla nostettu


Olemme toimineet vuosikymmeniä erityisesti teollisuuden mutta myös rakennusteollisuuden suurten projektien ja vaativien kokonaisuuksien toimittajana. ”Turvallisuus ensin” -kulttuuri ja laaja palveluvalikoima yhdistettynä kattavaan projekti- ja suunnitteluosaamiseen on antanut meille mahdollisuuksia lähteä projekteihin, joissa kilpaillaan maailman johtavien toimijoiden kanssa. Tätä osaamista sovellamme joka päivä, oli kyseessä yksittäinen nosto rakennustyömaalla tai kokonaisvaltainen palvelukonsepti.

Kokonaisvaltainen nostopalvelu

Havator on ensimmäisenä alalla tuotteistanut palvelukonseptin, jossa niin pienen kuin suuren projektin kaikki nostamiseen ja työmaalogistiikkaan tarvittavat palvelut saadaan yhden katon alta. Olemme mukana jo projektin esisuunnitteluvaiheessa toteuttamassa nosto- ja kuljetussuunnitelmia, joita lähdetään toteuttamaan yhdessä. Palvelupaketin langat pitää työmaalla käsissään Havatorin palvelukoordinaattori, jonka tehtävänä on jatkuvasti parantaa turvallisuutta ja tehostaa tekemistä. Ensimmäiset tämän konseptin mukaan toteutetut projektit olivat Äänekosken sellutehdashanke ja Kalasataman kauppakeskushanke.

Suunnittelu ja projektinhallinta

Havatorin logistiikka- ja kone- ja rakennustekniikan ammattilaiset auttavat ratkaisemaan haasteesi etsimällä turvallisimman ja kustannustehokkaimman menetelmän juuri sinun siirto-, nosto- tai laiteasennusprojektiisi. Samalla he varmistavat, että projektisi pysyy haluamassasi aikataulussa.

Yhteyshenkilöt


Ruuska Matti

Projektit | Koko Suomi
Myyntipäällikkö
matti.ruuska@havator.com
050 513 0123

Simola Matti

Projektit | Oulu
Projektipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

Söderling Ben

Projektit | Koko Suomi
VP
ben.soderling@havator.com
050 431 2366