Siirryimme eilen 18.6.2024 uuden omistajan palvelukseen, sillä huhtikuun lopulla (24.4.2024) julkistettu yrityskauppa on saanut lopullisen hyväksyntänsä Ruotsin viranomaisilta ja uudet omistajat ovat saaneet kauppaan liittyvät selvitykset valmiiksi.

Uusi omistaja on tänään nimittänyt Havator Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Sami Jalon, Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy:n nykyisen toimitusjohtajan. Jalo & Jalo Oy:llä on BMS Group A/S:n kanssa puoliksi omistettu henkilönostoyhtiö JaloBMS A/S, joka tähtää henkilönostinliiketoiminnan laajentamiseen Euroopassa. Aiempi Havator Group Oy:n toimitusjohtaja Hannu Leinonen siirtyy pois tehtävästään, mutta tukee uutta johtoa Havatorin liiketoimintaan perehtymisessä.

Havator Group Oy jatkaa entisellä rakenteellaan ja vastuillaan. Pidemmällä tähtäimellä uuden omistajan tavoitteena on viedä liiketoimintavastuuta yhä paikallisempaan ja maakohtaiseen suuntaan sekä tukea paikallisia operaatioita laajan kalustonsa ja osaamisensa kautta hyödyntämällä paikallisessa palvelussa eri maissa ja organisaatioissa olevia kyvykkyyksiä parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden palvelemiseksi.

”Olemme tyytyväisiä siitä, että olemme nyt saaneet tarvittavat viranomaishyväksynnät, joten voimme aloittaa yhteistyömme. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan kaikkiin Havatorin työntekijöihin paremmin. Olemme varmoja, että meillä on edessä pitkä ja hedelmällinen yhteistyö ja että löydämme parhaan tavan hyödyntää toistemme osaamista. Rakennamme vahvan ja vakaan nosturiyhtymän, joka palvelee asiakkaitamme parhailla ja turvallisimmilla ratkaisuilla,” sanoo Jens Enggaard, BMS Stangeland A/S toimitusjohtaja.

”Olen innoissani saadessani aloittaa uudessa tehtävässä Havator Group Oy:n toimitusjohtajana. On suuri luottamus päästä toteuttamaan näin mittavaa monikansallista integraatiota. Havator on nimenä vahva ja arvostettu.  Tulemmekin rakentamaan tulevaisuutta Suomessa ja Ruotsissa tämän brändin alla myös jatkossa. Myös henkilökunta on kokenutta ja osaavaa, jonka uskomme vahvistavan koko BMS-Stangeland perhettä, kun saamme yhteistyön toimimaan,” Havator Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Jalo toteaa.

”Kiitän kollegoja ja koko organisaatiota, teitä jokaista havatorlaista, mielenkiintoisesta matkastani nostureiden maailmassa. Vahva alan osaaminen ja kokemus yhdistettynä nyt syntyvään yhteispohjoismaiseen kokonaisuuteen luo koko organisaatiolle ja jokaiselle teille havatorlaiselle loistavan mahdollisuuden omaan kasvamiseen ja samalla oman uran kehittämiseen. Toivon, että uusi kokonaisuus pystyy hyödyntämään käsissä olevan mahdollisuuden ja saan seurata kukoistavaa liiketoimintaa tämänhetkisen matalasuhdanteen hälvettyä. Uusien omistajien ollessa alan syväosaajia, uskon yhteistyöstä organisaatioiden kesken muodostuvan hyvää, syvää ja hedelmällistä,”  kiittelee Hannu Leinonen.

 

Lisätietoja:

Hannu Leinonen, hannu.leinonen@havator.com

Lari Niemi, lari.niemi@havator.com