Havator vastaa Tampereen Kansi ja areena -hankkeen nostopalveluista

Havator on valittu Tampereen Kansi ja areena -hankkeen ensimmäisen vaiheen nostopalveluista vastaavaksi yritykseksi. Työt aloitetaan alkusyksystä 2018 ja pääkoneena on Havatorin 350 tonnin tela-alustainen nosturi. Lisäksi työmaalla tarvitaan suuri määrä muita nostolaitteita. Tämä merkitsee myös Havatorin Tampereen valloituksen lähtölaukausta.

”Olemme pitkään suunnitelleet Tampereelle lähtöä, mutta sopiva ajankohta on ollut haaste. Nyt Kansi-hankkeen myötä saamme vahvan ja pitkäkestoisen tukipisteen, minkä varaan lähteä rakentamaan paikallista toimintaa”, sanoo Havatorin toimitusjohtaja Christoffer Landtman.

Paikallisvarikko myös Tampereelle

Kansi-hankkeen mukana Havatorin tavoite on vakinaistaa tietty määrä kalustoa Tampereelle, ja jatkaa syksyn mittaan alueellisten ja valtakunnallisten sopimusasiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä.

”Nosturiliiketoiminta on paikallista. Ellei asiakas miellä toimintaa paikalliseksi, jolloin kalustoa löytyy läheltä, on hyvin vaikea toimia kannattavasti. Suunnitelmissa on oman paikallisvarikon avaaminen Tampereelle.”, jatkaa Landtman.

Mikäli haluatte pysyä ajan tasalla ja saada viimeisimmät päivitykset, käykää seuraamassa Havatoria LinkedInissa tai tilatkaa Havatorin uutiskirje.

Lisätietoja:

Christoffer Landtman

CEO
christoffer.landtman@havator.com
041 510 1073