Havatorin palvelut entistä paremmin saatavilla Keski-Suomessa

Kevättalvella 2017, Metsän biomassatehtaan rakentamisen ollessa loppusuoralla, Havatorilla päätettiin kehittää Äänekosken toimipistettä ja aloittaa palveluiden tarjonta myös tehtaan porttien ulkopuolella. Uusi toimipiste avattiin Jyväskylässä tammikuussa 2019.

”Äänekosken ja Jyväskylän toimipisteiden sijainnit mahdollistavat meille nostopalvelujemme aktiivisen myynnin ja tarjoamisen koko Keski-Suomen alueella. Asiakkaat ovat ottaneet meidät tosi hyvin vastaan, ja päivittäin sinikeltaiset koneemme liikkuvat keskisuomalaisilla teillä”, sanoo Peter Julin, Havatorin Keski-Suomen aluepäällikkö.

Kysynnän kasvu keskisessä Suomessa johti päätökseen uuden toimipisteen avaamisesta Jyväskylään syksyllä 2018. Sopiva paikka löytyi marraskuussa, ja pienten remonttien jälkeen päästiin ovet avaamaan tammikuussa 2019 Palokärjentie 6:ssa Jyväskylässä. Äänekoskella Kotakennääntiellä toiminta jatkuu ennallaan, ja myös sieltä palvellaan niin vanhoja kuin uusia asiakkaita myös jatkossa.

Joustavaa ja monipuolista nosturi- ja kuormausnosturipalvelua Jyväskylässä ja lähiseuduilla

Uuden toimipisteen ansiosta Havator on nyt sekä koneineen että henkilökuntineen entistä lähempänä Jyväskylän asiakkaita: jokapäiväinen läsnäolo Jyväskylässä helpottaa yhteydenpitoa asiakkaisiin. Tarkoituksena on tuottaa joustavaa ja monipuolista nosturi- ja kuormausnosturipalvelua Jyväskylässä ja lähiseuduilla.

”Keski-Suomen kalustoomme kuuluu tällä hetkellä mobiilinosturikalustoa, jossa kapasiteettia riittää 500 tonniin saakka, pitkäpuomisia kuormausnostureita sekä rekka-auto erikoiskuljetuksia varten, joten pystymme palvelemaan ripeästi ja kustannustehokkaasti kaikenlaisissa nostotarpeissa”, Julin kiteyttää. ”Olemme myös kasvattamassa paikalliskalustoamme uudella huppuvarusteisella ja moneen taipuvalla, 5-akselisella alustalla olevalla 115 tm Fassi-kappaletavaranosturilla, mikä laajentaa palvelumahdollisuuksiamme entisestään”.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi parhaiten soveltuva nosto-/kuljetusratkaisu!

Myynti:

Jarno Krapu
jarno.krapu@havator.com
040 652 7476

Aluepäällikkö:

Peter Julin
peter.julin@havator.com
050 395 5551