Havatorin kalusto täydentyy edelleen etelässä ja pohjoisessa, nyt 160-tonnisilla ajoneuvonostureilla

Havatorin merkittävä kalustoinvestointisarja saa jatkoa, kun kaksi 160-tonnista mobiilinosturia liittyy Havatorin eteläisen ja pohjoisen paikalliskalustoihin. Erityisesti teollisuuden nostopalveluihin soveltuvat kalustolisäykset otetaan innolla vastaan Keminmaan ja Espoon varikoilla, mistä käsin nostureilla palvellaan joustavasti koko Suomea.

Uudet Liebherr LTM 1160-5.2 -ajoneuvonosturit pääsevät pian työmaakäyttöön, kun pohjoiseen saapuva nosturi saadaan Keminmaahan vuoden 2021 lopulla ja etelään se saapuu keväällä 2022. Liebherrin toimittamat LTM 1160-5.2 -tyyppiset ajoneuvonosturit ovat ennen kaikkea teollisuuden nostopalveluihin soveltuvia koneita, ja täydentävät jo valmiiksi laajaa ajoneuvonostureiden kalustovalikoimaa.

Kalustoon jo ennestään kuuluvasta LTM 1160-5.1 -ajoneuvonosturista LTM 1160-5.2 eroaa tehonsa puolesta. Suurempitehoiseen nosturiin saadaan myös enemmän vastapainoja. Uusi nosturi käyttää hydrauliikassaan bioöljyä, joten se on myös vanhempaa veljeään ympäristöystävällisempi.


Liebherr LTM 1160-5.2 lyhyesti

Nostokapasiteetti: 160 t
Peruspuomi: 62 m
Jatkoristikko: 19 m
Suurin nostokorkeus:  80 m
Suurin säde:  68 m
Akselit: 5

Valmistajan esite

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Heininen Jukka

Nostot | Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi
Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
jukka.heininen@havator.com
040 521 4833

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää