Havatorin eteläiseen nostokalustoon uusi 230-tonninen Liebherr-ajoneuvonosturi

Havatorin eteläisen toimialueen kalusto kasvoi joulukuussa, kun 230-tonninen erityisesti teollisuuden nostotarpeisiin soveltuva mobiilinosturi saapui Turun varikolle.

Uusi ajoneuvonosturi sijoittuu Turkuun, mutta sitä tullaan hyödyntämään aktiivisesti koko Etelä-Suomen nostoprojekteissa. Havatorin eteläistä kalustovahvuutta erinomaisesti täydentävä, monipuolisesti erilaisiin nostoihin soveltuva Liebherr 1230-5.1 -mobiilinosturi on parhaimmillaan erittäin korkeille ulottuvissa sekä painavien taakkojen nostoissa. Laite säilyttää nostokykynsä hankalissa ja ahtaissa paikoissa edistyksellisten VarioBase®- ja VarioBallast®-ominaisuuksien ansiosta. Nosturi käyttää hydrauliikassaan bioöljyä, ja on siten vanhempaa kalustoa ympäristöystävällisempi.

Uusi mobiilinosturi saapui Turun toimipaikkaan viime viikolla, ja on saman tien päässyt tositoimiin ensimmäiselle työkomennukselleen.


Liebherr LTM 1230-5.1 lyhyesti

Nostokapasiteetti: 230 t
Peruspuomi: 75 m
Swing Away -jib
Suurin nostokorkeus: 95 m
Suurin säde: 76 m
Akselit: 5

Valmistajan esite

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Sirviö Antti

Nostot | Turku, Pori, Tampere
Myyntipäällikkö, Lounais-Suomi ja Pirkanmaa
antti.sirvio@havator.com
050 569 6013

Hartikainen Jarmo

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jarmo.hartikainen@havator.com
050 513 0066

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää