Havator investoi 600-tonniseen ristikkopuomilla varustettuun Demag TC 2800-1 -nosturiin

Nyt on voimaa! Havatorin kalustoon keväällä 2022 saapuva 600-tonninen ristikkopuomilla varustettu Demag-ajoneuvonosturi nostaa isommankin taakan vaivatta. Kun tuulivoimaan liittyvät investoinnit ja sitä myötä tarpeet laadukkaille teollisuuden nostopalveluille ovat kasvaneet, on Havatorin kalustoinvestointi oikea-aikainen ja vastaa erinomaisesti markkinalla vahvana jatkuvaan kysyntään.

Havator hankki vastaavan nosturin konekantaansa myös vuonna 2020. Demag TC 2800-1 on parhaimmillaan erilaisissa tuulivoimateollisuuden huolto-, korjaus- ja rakennustöissä. Se soveltuu erinomaisesti myös muihin teollisuuden raskaisiin ja vaativiin nostotöihin.

Koottavan ristikkopuomin ansiosta erittäin ulottuva, silti suuren taakan nostava ajoneuvonosturi täydentää Havatorin projektitiimin kalustoarsenaalia ja tulee käyttöön koko Havatorin toimialueelle. Mobiilinosturi on nyt varattavissa, ja saadaan ensimmäisille työmaille alkuvuodesta 2022.


Demag TC 2800-1 lyhyesti

Nostokapasiteetti: 600 t
Ristikkopuomi: Koottava ristikkopuomi
Suurin nostokorkeus: 192 m
Suurin säde: 142 m
Tuenta-alue: 14 m x 14 m
Ajopituus: 17,95 m
Ajoleveys: 3 m
Akselit: 8

Valmistajan esiteTulostettava esite, Havator

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Ruuska Matti

Teollisuuden ja infran raskasnostot, SPMT-siirrot
Myyntipäällikkö
matti.ruuska@havator.com
050 513 0123

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot
Projektipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää