Havator mukana nostopalveluiden toimittajana

Yksi Kittilän alueen suurimmista teollisuuslaitoksista, Kittilän Suurikuusikon kaivos laajentaa tuotantoaan. Investoinnin arvoksi on arvioitu noin 160 miljoonaa euroa, ja hankkeen odotetaan kestävän noin vuoden. Havator on valittu yhdeksi rakennusurakan nostopalveluita tuottavaksi yritykseksi.

”Havatorin valinta nostopalvelukumppaniksi on mielestämme osoitus pitkästä yhteistyöstä Kittilän kaivoksen kanssa ja siitä, että olemme pystyneet palvelemaan heitä hyvin näissä haastavissa olosuhteissa”, sanoo pohjoisen alueen aluepäällikkö Jukka Heininen.

Havator oli vahvasti mukana rakentamassa Kittilan kaivosta 2000-luvun alussa, sekä nostureiden että raskaiden erikoiskuljetusten osalta.

Lisätietoja:

Jukka Heininen

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
jukka.heininen@havator.com
040 521 4833

Kaivostyömaanostot hoitaa Havator

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME