Havator vastasi käytetyn kuorimarummun nostosta ja vaativasta siirtokuljetuksesta Kyröskoskella

Havator toimitti asiakkaalleen Revisolille käytetyn metsäteollisuuden kuorimarummun poisnoston ja vaativan siirtokuljetuksen Kyröskoskella Hämeenkyrössä. Useaa erikoisosaamisaluetta hyödyntäneessä projektissa käytettiin mm. kahta nosturia, raskasvetoautoa sekä moduulilavettia.

Käytöstä poistettu 125-tonninen metsäteollisuuden kuorimarumpu nostettiin pois puretusta laitoksesta ja kuljetettiin Kyröskoskelta Kaskisten satamaan. Rummun nosto tehtiin laitosalueella kahden nosturin yhteisnostona Havatorin operoimilla Demag AC 350/6- ja Liebherr LTM 1200-5.1. -ajoneuvonostureilla.

Rummun siirtokuljetukset suunniteltiin huolella. Kuljetuksen kokonaismitat, 34 x 6 x 7,20 metriä, sekä kokonaismassa, 201 tonnia, edellyttivät erikoiskaluston käyttöä, reittisuunnittelua sekä liikennejärjestelyjä. Esimerkiksi Kaskisissa täytettiin liikenteenjakajan ympärys, jotta reitillä olleet sähköistetyt liikennemerkkiportaalit päästiin kiertämään. Kaiken kaikkiaan reitillä oli 7 kappaletta valvottuna ylitettävää siltaa.

Revisolin edustajat seurasivat projektia suunnittelusta toteutukseen.

”Ihailtavaa ammattilaisten toimintaa. Kuorma oli raskas ja keli talvinen – itseltä ei löytyisi ammattitaitoa tuohon työhön, vaikka harjoittelisin”, Revisolin toimitusjohtaja Janne Haavisto kommentoi.

Kokonaisuudessaan 7 tuntia kestänyt noin 200 tonnin painoinen siirtokuljetus hoidettiin Havatorin Volvo 750 8×4 -raskasvetoautolla ja 16-akselisella Goldhofer-moduulilavetilla. Kuljetuksen aikana vallitsivat mukavan talviset sääolosuhteet: mittarissa oli noin 10 astetta pakkasta.


Lisätietoja projektista:

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551

Kaikki yhteystiedotTARJOUSPYYNTÖ

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.