Havator on siellä, missä tapahtuu

Vaikka ajat ja traditiot muuttuvat, tietyt asiat pysyv√§t. Vappuun olennaisena osana kuuluva Havis Amanda (tuttavallisemmin Manta) -patsaan lakitus on perinne, josta ylioppilaskunnat eiv√§t hevill√§ luovu. Manta sai lakkinsa my√∂s t√§n√§ vuonna ‚Äď koronatilanteen huomioivin poikkeusj√§rjestelyin.

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat lakittavat Mantan vuorovuosina. Lakin ikinuoren Mantan päähän painoi tällä kertaa Svenska Handelshögskolans Studentkår РSHS. Lakitusseremoniaa oli vauhdittamassa Retuperän WPK.

Meillä havatorilaisilla oli ilo olla osa kunniatehtävää, kun lakitus kuvattiin virtuaalivappujuhlia varten jo ennakkoon Helsingin Kauppatorilla tiistaina 20.4. Opiskelijoiden nosto patsaan ylle hoidettiin osaavien kuljettajiemme toimesta mobiilitorninosturi MK-88:lla turvallisesti ja riemunkiljahdusten saattelemana.

Juhli vappua vastuullisesti ja turvallisesti!

Tempauksen lopputulos nähdään vappuaattona 30.4. virtuaalilähetyksessä. Lisätietoja verkkotapahtumista:

Lue lisää:

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä Рmietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

YHTEYSTIEDOT

Palvelumme

Havatorin toiminnan l√§ht√∂kohtana ja tinkim√§tt√∂m√§n√§ periaatteena on ‚ÄĚturvallisuus ensin‚ÄĚ. Suunnittelemme ja toteutamme ty√∂t yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sek√§ rakentamisen ett√§ teollisuuden kohteissa. Oli kyseess√§ nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksik√§√§n haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LIS√Ą√Ą PALVELUISTAMME