Havator on siellä, missä tapahtuu

Vaikka ajat ja traditiot muuttuvat, tietyt asiat pysyvät. Vappuun olennaisena osana kuuluva Havis Amanda (tuttavallisemmin Manta) -patsaan lakitus on perinne, josta ylioppilaskunnat eivät hevillä luovu. Manta sai lakkinsa myös tänä vuonna – koronatilanteen huomioivin poikkeusjärjestelyin.

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat lakittavat Mantan vuorovuosina. Lakin ikinuoren Mantan päähän painoi tällä kertaa Svenska Handelshögskolans Studentkår – SHS. Lakitusseremoniaa oli vauhdittamassa Retuperän WPK.

Meillä havatorilaisilla oli ilo olla osa kunniatehtävää, kun lakitus kuvattiin virtuaalivappujuhlia varten jo ennakkoon Helsingin Kauppatorilla tiistaina 20.4. Opiskelijoiden nosto patsaan ylle hoidettiin osaavien kuljettajiemme toimesta mobiilitorninosturi MK-88:lla turvallisesti ja riemunkiljahdusten saattelemana.

Juhli vappua vastuullisesti ja turvallisesti!

Tempauksen lopputulos nähdään vappuaattona 30.4. virtuaalilähetyksessä. Lisätietoja verkkotapahtumista:

Lue lisää:

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

YHTEYSTIEDOT

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME