Havator vastasi satamanosturin siirtotyöstä Kokkolassa

Havator toimitti asiakkaalle liki 500 tonnin satamanosturin siirron Kokkolassa. Raskassiirto toteutettiin itsekulkevalla moduulilavetilla (SPMT).

Satamanosturin siirtotöihin päädyttiin, koska asiakkaalla oli tarve tehdä nosturiin suurempi huolto. Nosturi haluttiin siirtää huoltotöiden ajaksi syrjään, jotta se ei häiritse muiden alueella toiminnassa olevien nosturien työskentelyä tai laivaliikennettä.

Työhön valittiin jopa 40 tonnin akselikohtaisen kokonaiskuorman kantava SPMT-moduulilavetti, koska se on erittäin monipuolinen ja turvallinen siirtotyöväline. Kokkolan siirtotyössä päästiin hyödyntämään lavetin parhaita ominaisuuksia: fyysisesti erillään olevia lavetteja, jotka voidaan asemoida pituus- ja leveyssuunnassa vapaasti, ja joita voidaan ohjata tietokoneella niin, että lavettien liike tapahtuu synkronoidusti. Laveteissa on myös hydraulinen veto, mikä käytännössä eliminoi nykimisen.

Raskassiirto valmisteltiin huolellisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja työ saatiin toteutettua suunnitellusti, turvallisesti ja aikataulussa.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Peter Julin
Nostot | Vaasa

Aluepäällikkö, Keski-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551