Havatorin historian suurin investointiohjelma tähtää myös vastuullisuusjohtajuuteen

Havator on aloittanut yrityshistoriansa suurimman, yli 60 miljoonaan euroon yltävän investointiohjelman. Investoinnit ohjautuvat sekä kalustoon että palveluprosessien ja henkilöstön kehittämiseen.

Havatorin tavoitteena on kasvattaa pohjoismaista liiketoimintaansa lähivuosina 30 prosentilla.

Suomessa tehdään lähivuosina mittavia teollisuusinvestointeja. Keskiössä ovat perusteollisuus, energiantuotanto ja rakentaminen, ja näitä hankkeita tukevat investoinnit esimerkiksi infrarakentamiseen tulevat liikkumaan useissa miljardeissa euroissa. Juuriltaan vahvasti suomalainen Havator vastaa kasvavaan nosto- ja erikoiskuljetuspalveluiden kysyntään investoimalla sekä uuteen kalustoon että osaajiin.

Haluamme olla mukana rakentamassa pohjoismaista tulevaisuutta ja olemme valmiita ottamaan vastaan teollisuuden ja yhteiskuntakehityksen asettaman haasteen. Olemme asettaneet tavoitteeksi kasvaa 30 prosenttia vuoteen 2023 mennessä. Nyt käynnistetty investointiohjelma on konsernin yli 60-vuotisen historian mittavin, ja investoinneista noin puolet ohjautuu Suomeen ja puolet Ruotsiin.

kommentoi Christoffer Landtman, Havatorin konsernijohtaja.

Vastuullisuus on yksi Havatorin toimintaa ohjaavista arvoista. Oman alansa markkina- ja palvelujohtajana Havator haluaa olla suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa, ja investoi vahvasti esimerkiksi hydrauliikassaan bioöljyä käyttävään sekä sähkökäyttöoptiolla varustettuun kalustoon.

Uusinta teknologiaa hyödyntämällä saamme alan energiatehokkaimman nosto- ja erikoiskuljetuskaluston ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parasta palvelua joustavasti ja tehokkaasti koko Suomen alueella.

Landtman jatkaa.

Kalusto

Tutustu Havatorin moderniin, moneen taipuvaan kalustoon.

Tutustu