Nostopalvelua kiinteällä hinnalla

Ota yhteyttäTarjouspyyntö

Kiinteän hinnoittelun tavoitteena on siirtää katse yksikköhinnoista kokonaiskustannuksiin. Kun kustannusbudjetti on yhteisesti sovittu, on työn aikana katse poikkeamissa ja näiden ratkaisemisessa yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Kiinteän hinnan perusta on yhteistyö ja luottamus


Kiinteän hinnoittelun kannalta tärkeintä on luottamus ja avoin keskustelu jo heti projektin suunnitteluvaiheessa. Huolellisella läpikäynnillä pystytään tunnistamaan myös ne urakan osat, joiden laajuutta ei voida vielä varmasti määrittää. Näin voidaan tehokkaasti sopia myös tällaisten töiden hinnoittelumalleista.

Kun lähtötiedot ovat oikein, sekä ostaja että toimittaja työskentelevät yhteisen tavoitteen eteen, ja molemmilla on varmuus kaikkien urakan osien kustannusrakenteesta.

Esimerkkejä kiinteästä hinnoittelusta

Esimerkki 1: Elementtityömaa

Asiakas pyytää Havatorilta yhteistarjousta työmaan nostopalveluista sekä elementtiasennuksista. Projektin lähtötietona ovat rakennekuvat sekä mahdolliset erityistiedot projektista. Havatorin nostopalvelun ammattilaiset yhdessä elementtiasentajan kanssa suunnittelevat ja laskevat palvelulle kustannustehokkaan kokonaishinnan.

Kun elementtiasentaja ja nostopalvelun tarjoaja ovat mukana töiden suunnittelussa alusta asti, he voivat yhdessä miettiä esimerkiksi elementtien asennusjärjestyksen, nostopaikat sekä tehdä arvion siitä, minkäkokoista nosturia tarvitaan missäkin vaiheessa. Palvelun avulla voimme tarjota nostopalveluita ja elementtiasennuksia kiinteään yhteishintaan kustannustehokkaasti, läpinäkyvällä hinnoittelulla ilman piilokuluja.

Esimerkki 2: Teollisuusseisakki

Teollisuusseisakeissa nostotöitä ei välttämättä tilata pakottavien työmaa-aikataulujen perusteella. Nosto tilataan tottumuksen mukaisesti aikaiseen aamuun, vaikka se voitaisiin hyvin tehdä muutama tunti myöhemmin. Tämä johtaa usein kysyntäpiikkeihin, joihin on mobilisoitava lisää kapasiteettia.

Kun kaikki urakassa tarvittavat nostot ja mahdolliset pakottavat aikataulut ovat tiedossa, pystyy toimittaja antamaan kokonaisehdotuksen kustannustehokkaasta toteutuksesta. Nostot aikataulutetaan niin, että kysyntäpiikkejä vältetään, jolloin lisäkaluston mobilisointi voidaan minimoida.

Ota yhteyttä!

Sirviö Antti

Key Account Manager, nostopalvelut
antti.sirvio@havator.com
050 569 6013

Kaikki yhteystiedot

Palvelusopimus

Sopisiko palvelusopimusmalli yrityksenne tarpeisiin? Palvelusopimuksella voidaan sopia laajasta kirjosta asioita asiakkuudesta riippuen. Ennakkoon sopimalla töihin saadaan ennen kaikkea sujuvuutta ja ennustettavuutta. Yksinkertaisimmillaan palvelusopimus pitää sisällään yleisten sopimusehtojen lisäksi kuvaukset toimintamalleista ja vastuista, seurantamekanismeista ja mittareista sekä hinnaston, joka voi olla alueellinen tai valtakunnallinen. Tutustu palvelusopimukseeen.

Palvelusopimus

Kaikki palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Suunnittelemme ja toteutamme työt yli 60 vuoden kokemuksella turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä rakentamisen että teollisuuden kohteissa. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

Lue lisää