Uusi mobiilitorni pääkaupunkiseudulle

Havator tuo Suomen markkinoille ja tarkemmin pääkaupunkiseudulle uuden Liebherr MK-88 -mobiilitornin. Mobiilitornissa yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus. Mobiilinosturi mullistaa nostamisen rakennustyömailla, erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste.

”Mobiilitorni siirtyy työmaalle yhtä ripeasti ja helposti kuin ajoneuvonosturi, ja on pystyssä ja nostovalmiina alle tunnissa”, sanoo Aluepäällikkö Jukka Laksola Havatorin Espoon toimipisteestä. ”Ulottuvuudessa puhutaan laitteesta, jota voidaan verrata jopa 250 tonniseen ajoneuvonosturiin, jossa on ristikko päässä. Mobiilitornin pystytys kestää puolesta tunnista tuntiin, kun vastaavan ajoneuvonosturin pystytys saattaa kestää puoli päivää”, jatkaa Laksola.

Mobiilitornin erikoiskohteita ovat esimerkiksi sääsuojat, telinetyöt, kattoeristeiden ja teräsrunkojen nostot, eli kohteet, joissa nostoja on paljon, taakat ovat suhteellisen pieniä, ja joissa nopeus on valttia.

Koska laite on uusi Suomen markkinoilla, haluaa Havator aloittaa tutustumiskampanjalla. ”Haluamme löytää kiinnostuneita asiakkaita ja yhdessä toteuttaa projekteja, joissa voimme todentaa mobiilitornin etuja”, sanoo Christoffer Landtman, Havatorin toimitusjohtaja. ”Tulemme toteuttamaan kymmenen ensimmäistä työtä tutustumishintaan sitä vastaan, että voimme yhdessä seurata työn kulkua ja kerätä palautetta asiakaskokemuksesta”, jatkaa Landtman.

Mobiilitorninosturi Havator

Ota yhteyttä!

Olethan yhteydessä, mikäli mobiilitorni kiinnostaa!

Laksola Jukka

Nostot | Espoo
Aluepäällikkö, Etelä-Suomi
jukka.laksola@havator.com
050 513 0088

Lue lisää:

Kalustoesittely: Mobiilitorni