MK-88-mobiilitorninosturi pääsi oikeuksiinsa perinteisen torninosturin rinnalla SRV:n Oulun Torihotellin runkotöissä

Havatorin ketterä ja moneen taipuva MK-88-mobiilitorninosturi laitettiin työkuntoon ensi kertaa Pohjois-Suomessa SRV:n Oulun Torihotellin rakennustyömaalla. Nopeasti nostovalmiilla mobiilitornilla saatiin maksimihyöty nostotöille kaupungin keskusta-alueella myönnetystä kuuden viikon työajasta.

Perinteisen torninosturin kasauksessa ja purussa menee yhteensä noin viikko. MK-88-mobiilitorninosturi saadaan työkuntoon jopa tunnissa, mikä on suuri etu nopeaa aikataulua edellyttävissä hankkeissa. Ulottuvuutensa ja kompaktin pystytysalueensa ansiosta laite on erittäin sopiva juuri kaupunkikohteisiin, missä nostotöiden käytössä olevat tilat ovat rajallisia.

”Vaihtoehtoihin tutustuttuamme koimme, että mobiilitorni oli meille paras ratkaisu tilan ja ulottuvuuden takia. Työmaa-alue on ahdas, ja käytettävissä olevaa tilaa oli siksi niukalti. Lisäksi nosturi piti saada nopeasti kasattua ja purettua, ja sen piti mahtua toimimaan alueella olevan isomman torninosturin alapuolella. MK-88 vastasi täydellisesti näihin tarpeisiin”, Arto Määttä, SRV:n projektin runkotöistä vastaava työnjohtaja kommentoi.

Oulun Torihotelli -hanke on ensimmäinen MK-88-mobiilitorninosturille pohjoiseen tilattu nostotyö. Aiemmin mobiilitornia on käytetty aktiivisesti eteläisemmässä Suomessa mm. erilaisilla rakennus- ja elementtinostotyömailla.

”Havator toimii joustavasti koko maan alueella. Vaikka esimerkiksi MK-88:n virallinen kotipaikka on tällä hetkellä etelässä, pääsemme läpi valtakunnan ulottuvan paikallisvarikkoverkostomme sekä tehokkaan työsuunnittelun ansiosta kalustollamme helposti ihan pohjoisimpaan Suomeen saakka”, kertoo Joni Naisniemi, Havatorin Oulun toimipisteen työnjohtaja.

Oulun Torihotellin rakennustyöt etenevät hyvässä tahdissa ja suunnitellussa aikataulussa.

Aiheesta lisää:

Palvelumme

Vaikka Havator on tunnettu onnistuneesti toteutetuista haastavista ja raskaista nostoista, ovat rakentamisessa tarvittavat palvelut tärkeä, jokapäiväinen osa Havatorin tekemistä. Lue lisää rakennusteollisuuden palveluista ja ota yhteyttä!


Tutustu mobiilitorniin!

Mobiilitorni mullistaa nostamisen rakennustyömailla, ja aivan erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste. Mobiilitorninosturissa yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus. Lue lisää mobiilitorninostureistamme!

Varaustiedustelu

Kiinnostuitko mobiilitorninostureistamme? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Ammattilaisemme auttavat tarpeeseesi sopivan nosturin valinnassa. Meiltä saat myös nostojen suunnittelut, valmistelut, liitännäiskuljetukset ja valvonnan. Ota yhteyttä, niin mietitään sinua parhaiten palveleva nostoratkaisu.

Pyrimme vastaamaan sinulle varaustiedusteluun arkisin vuorokauden kuluessa. Jos asiasi on kiireellisempi, ota yhteyttä puhelimitse.

Yhteystiedot