Mobiilitornipäivässä tutustuttiin uuteen mobiilitorninosturiin

Havator järjesti mobiilitornipäivän Espoon varikollaan torstaina, 14.11.2019. Tilaisuuden tarkoituksena oli esitellä markkinoille viime syksynä tuotua mobiilitorninosturia ja sen edistyksellisiä nosto-ominaisuuksia.

Mobiilitorni on ulottuvuutensa, ketteryytensä ja nopean pystytysajan ansiosta erittäin tehokas vaihtoehto esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön. Erityisen hyvin se soveltuu kohteisiin, joissa nostoja on paljon, taakat ovat suhteellisen pieniä, ja joissa nopeus on valttia.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden tutustua mobiilitorniin lähietäisyydeltä. Mobiilitorni on markkinoilla vielä melko uusi tuote, mutta nopeutensa ja ketteryytensä ansioista varteenotettava vaihtoehto monenlaisiin nostotöihin erilaisissa kohteissa”, kertoo Jukka Laksola, Havatorin Etelä-Suomen aluepäällikkö.

Tilaisuudessa vierailla oli mahdollisuus keskustella myös maahantuojan edustajan kanssa mobiilitornin teknisistä ominaisuuksista.

”Tällaisia tilaisuuksia kannattaa järjestää etenkin, kun tuodaan uudentyyppistä kalustoa markkinoille. Näin asiakkaiden on helpompi hahmottaa omaan tarpeeseen soveltuvan kaluston laajuutta”, Havatorin toimitusjohtaja Christoffer Landtman toteaa. ”Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme mahdollisimman toimivilla ja tehokkailla ratkaisuilla, ja kalustoesittelyt ovat osa asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua”.

Kiitos kaikille paikalla olleille!

Mobiilitorni

Mikäli kiinnostuit mobiilitornista, voit lukea lisää täällä, tai olla yhteydessä Jukka Laksolaan.

Laksola Jukka

Nostot | Espoo, Tampere
Aluepäällikkö, Etelä-Suomi
jukka.laksola@havator.com
050 513 0088