Nopea pystytys, kompakti koko ja laaja toimintasäde!

Havatorin jo entisestään laaja nostokalusto täydentyy jälleen, kun yritys investoi ketteriin ja ulottuviin Liebherr MK-88 -mobiilitorninostureihin. Mobiilitorninosturi mullistaa nostamisen rakennustyömailla, erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste: siinä yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus.

”Mobiilitornin kysyntä on kasvanut viimeaikoina huomattavasti, ja sen tuomat edut projekteissa on alettu huomata. Mobiilitorni siirtyy työmaalle yhtä ripeästi ja helposti kuin ajoneuvonosturi, ja on pystyssä ja nostovalmiina alle tunnissa”, sanoo Jukka Laksola, Havatorin Etelä-Suomen aluepäällikkö. ”Nopeus ja ketteryys ovatkin mobiilitorninosturin valttikortteja; nosturin pystytys kestää puolesta tunnista tuntiin, kun vastaavan ajoneuvonosturin pystytys saattaa kestää puoli päivää. Parhaimmillaan mobiilitornilla saa tehtyä jopa kahden päivän työt kuuteen tuntiin”, Laksola jatkaa.

Lue lisää mobiilitorninostureistaLataa esite

Haemme nosturinkuljettajia!

Haemme parhaillaan Espoon toimipisteeseen mobiilitorninostureille kuljettajia. Hakuaikaa 25.5. saakka. Lue lisää ja hae heti!

Ota yhteyttä!

Olethan yhteydessä, mikäli mobiilitorni kiinnostaa! Kerromme mielellämme lisää jo toteuttamistamme nostoista ja kuulemme juuri sinun tarpeistasi, niin voimme suunnitella sinua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Kaikki yhteystiedot

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää