Havatorin Vaasan toimipaikat muuttivat uuteen osoitteeseen

Havatorin nosto- ja erikoiskuljetuspalvelut ovat tähän saakka toimineet kahdessa eri osoitteessa Vaasassa. Elokuun alussa tilanne muuttui, kun yksiköt saatiin saman katon alle.

Vaasa on yksi länsirannikon suurimmista kaupungeista, ja muiden rannikkokaupunkien ohella Havator palvelee myös sieltä käsin muun muassa Länsi- ja Pohjois-Suomessa aktiivista tuulivoimateollisuutta. Lisäksi esimerkiksi teollisuuden laitoskomponentteja kuljetetaan Vaasan kautta nostettaviksi paikoilleen alueen teollisuuslaitoksissa.

Varikkojen siirtäminen yhteen osoitteeseen tuo synergiaetuja etenkin suurten, useampia palvelukokonaisuuksia sisältävien projektien suunnitteluun ja toteutukseen. Myös huolto- ja ylläpitotoiminnot hyötyvät kaluston sijoittamisesta yhdelle varikolle.

Uusi varikko sijaitsee Råstområdetin teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 15 (Mustasaari) ja palvelee asiakkaita heti elokuun alusta alkaen. Vanhat toimipaikat suljetaan heinäkuun loppuun mennessä.

Asiakkaidemme tarpeita vastaavia palveluratkaisuja

Teemme aktiivisesti töitä, jotta asiakkaamme saavat alan parasta palvelua meiltä, kehittyvältä markkina- ja palvelujohtajalta. Meille mikään nosto ei ole liian pieni tai suuri.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi parhaiten soveltuva nosto-/kuljetusratkaisu!

Havator Vaasa

Teollisuustie 15
65610 Mustasaari

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551

Kaikki yhteystiedotTARJOUSPYYNTÖ

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.