Ajoneuvo­nosturin­kuljettaksi?

Hae koulutukseen!

Havator on oman alansa edelläkävijä myös henkilöstön koulutusasioissa. Yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän (LHKK) kanssa järjestettävillä ajoneuvonosturin­kuljettajakoulutuksilla pyritään saamaan uusia tekijöitä suurelle yleisölle hieman tuntemattomammalle mutta hyvät työllistymismahdollisuudet omaavalle alalle.

Ajoneuvonosturin­kuljettajakoulutuksen aikana suoritat ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen, tutkinnon osan, joka on osa maanrakennusalan ammattitutkintoa ja oikeuttaa käyttämään ajoneuvonosturia nostotöissä.

Opintojen aikana perehdytään mm. työhön liittyviin vastuisiin, riskeihin ja turvamääräyksiin, opetellaan nostureihin sekä nostotapahtumiin liittyvät perusasiat ja opitaan käytännössä, kuinka ajoneuvonosturia käytetään ja siirretään.

Koulutus kestää 100 päivää eli noin 5 kuukautta, ja se koostuu lähiopetusjaksosta (yhteensä 30 pv) sekä työssaoppimisjaksosta Havatorilla (yhteensä 70 pv).

Lähiopetuksen teoriaopetus (15 pv) toteutetaan verkossa ja ajoneuvonosturien käsittelyharjoitukset (15 pv) Havatorin toimipisteessä. Osallistujille tarjotaan käsittelyharjoitusten ajaksi tarvittaessa maksuton majoitus. Työssäoppimisjakson voi suorittaa missä tahansa Havatorin Suomen toimipisteessä.

Tällä hetkellä ei käynnissä hakuja koulutuksiin.
Ilmoitamme uusien kurssien alkamisesta tällä sivulla.

Valintakriteereinä edellytämme C-luokan ajokorttia, normaalia stereonäköä sekä normaalia terveydentilaa. Eduksi katsomme valmiuden matkustaa sekä motivaation sekä innostuksen opiskella tätä kiinnostavaa ammattia.

Hakuajan päätyttyä kutsumme valitut henkilöt haastatteluun. Kutsu lähetetään sähköpostitse. Oppilaaksi valituksi tulemisen edellytyksenä on haastatteluun osallistuminen. Haastattelut järjestetään usealla paikkakunnalla ympäri Suomea. Tarkempi aikataulu ja paikkakunnat selviävät haastattelukutsusta. Haastattelujen perusteella koulutukseen valitaan 10 opiskelijaa.

Yhteyshenkilöt

Olisinko sopiva kandidaatti?

Nosturinkuljettajan työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa. Havatorin laaja asiakaskunta, kattava palveluvalikoima ja moderni kalusto takaavat, että kuljettajana pääsee kirjaimellisestikin alan näköalapaikoille ja osaksi esimerkiksi rakentamisen ja teollisuuden avainprojekteja.

Jos omaat motivaatiota ja innostusta kouluttautua uudelle alalle, C-luokan ajokortin sekä normaalin stereonäön ja normaalin terveydentilan voit olla sopiva kandidaatti. Ryhmätyötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä paineensieto ovat myös olennaisia ominaisuuksia. Arvostamme matkustusvalmiutta. Suomen kielen taito on työssä onnistumisen edellytys, muu kielitaito on eduksi!

Miksi Havator?

Havator on Pohjoismaiden suurin nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoava konserni. Visiomme on olla oman alamme mittapuu, vertailukohta, johon muut pyrkivät. Teemme aktiivisesti töitä, jotta asiakkaamme saavat alan parasta palvelua meiltä, kehittyvältä markkina- ja palvelujohtajalta.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja sitoutuneet työntekijämme. Meillä pääset työskentelemään motivoituneen, ammattitaitoisen tiimin osana modernilla kalustolla kehittyvässä ja kasvavassa, alansa johtavassa yrityksessä.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavan työn, yhteisöllisyyttä sekä positiivisen ja turvallisen työympäristön, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Lue lisää Havatorista työnantajana

Havator yrityksenä

Havator on Pohjoismaiden johtava nosto-, erikoiskuljetus- ja tunkkaus- ja haalauspalveluita tarjoava yritysryhmä.

Lue lisää Havatorista yrityksenä

Palvelut

Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset tai raskassiirrot, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.

Lue lisää Havatorin palveluista

Uutiset

Kiinnostunut työskentelemään kanssamme?

Avoimet työpaikat