Kokonaisvaltainen projektitoimitus

Tarvettasi vastaava palvelukokonaisuus avaimet käteen -toimituksena

Ota yhteyttäTarjouspyyntö

Suunnittelusta toteutukseen

Havator on tuotteistanut palvelukonseptin, jossa kaikki nostamiseen ja työmaalogistiikkaan/erikoiskuljetuksiin tarvittavat palvelut saadaan yhden katon alta. Palvelukonseptin puitteissa olemme mukana projektin esisuunnitteluvaiheesta töiden toteutukseen, valvontaan ja raportointiin. Tarjoamistamme palveluista voidaan laajan osaamisemme sekä kalustovalikoimamme ansiosta rakentaa sopiva kokonaisuus niin pieniin kuin isoihin projekteihin.

Ensimmäiset konseptin mukaan toteutetut projektit olivat Äänekosken sellutehdashanke sekä Kalasataman kauppakeskushanke. Kemin suuren kokoluokan biotuotetehdashankkeessa olemme vastanneet kaikista rakennusaikaisista nostotöistä, niiden suunnittelusta ja niihin liittyvistä muista asiantuntijapalveluista. Tuulivoimateollisuudelle toimittamamme palvelukokonaisuudet puolestaan ovat sisältäneet esimerkiksi voimalakomponenttien satamanostot ja erikoiskuljetukset sekä kasaamiseen liittyvät nostot tuulipuistoalueella.

Kompleksisessa, monta palvelukokonaisuutta sisältävissä projekteissa on tärkeää, että yhteistyö kaikkien projektiin osallistuvien tahojen välillä toimii saumattomasti. Kokonaisvaltaisessa projektitoimituksessa langat pitää käsissään Havatorin projektipäällikkö, jonka tehtävänä on valvoa turvallisuutta ja tehostaa tekemistä. Ammattitaitoinen nosto-, kuljetus-, työnohjaus- ja valvontahenkilöstömme varmistaa, että työt sujuvat turvallisesti ja tarkasti, tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.

Projektitoimituksen hyödyt asiakkaalle

Saat kaiken tarvitsemasi osaamisen ja kaluston yhden katon alta, turvallisesti ja laadukkaasti: palveluksestamme löytyy osaajia mm. nostotöiden ja erikoiskuljetusten suunnitteluun, toteutukseen, valvontaan ja ohjaukseen sekä yleiseen työmaan koordinointiin ja valvontaan. Kattavan nosto-, raskassiirto-, ja erikoiskuljetuskalustomme ansiosta pystymme aina tarjoamaan projektiisi parhaiten soveltuvan kalustokokonaisuuden.

Toimittamamme palvelut sovitetaan projektin kokonaisaikatauluun yhteistyössä kaikkien projektissa toimivien kanssa. Näin varmistetaan myös muiden projektin osa-alueiden eteneminen aikataulussa ja suunnitellusti, linjassa tilattujen nosto– ja siirtotöiden kanssa.

Asiakkailtamme kuultua

”Havatorilta saimme tehokkaan projektinhallinnan sekä ammattitaitoisen nostotöiden suunnittelun, toteutuksen ja valvonnan turvallisesti ja aikataulussa. Havatorilla on asiakaslähtöinen tiimi ja osaamiskokonaisuus.”

Jan Lousa
Technical Director, Kotkamills Oy

”Havatorin kaltainen kokonaispalveluratkaisutoimittaja on meidän kannaltamme aivan olennainen projektin onnistumisen näkökulmasta. Saamme ammattimaisen kuljetussuunnittelun, kaluston ja kuljetusten ohjauksen avaimet käteen -pakettina.”

Petter Sund
Projektipäällikkö, Neoen Renewables Finland Oy

”Työkokonaisuus oli valtava ja eri osakokonaisuuksiin osallistui Havatorilta useita eri kalustotyyppejä. Ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen ansiosta pakka pysyi kasassa, ja työt saatiin tehdyiksi onnistuneesti ja aikataulussa. … Havatorin Safety First -ajattelu tuki erinomaisesti omien turvallisuustavoitteidemme toteutumista.”

Aki Erkkilä
Työmaapäällikkö, Neste TA2021 -suurseisokki

Tutustu muihin palveluihimme

Toimialat

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin.

Katso toimialat

Uutiset