Joachim Lindholm nostopalveluiden liiketoimintajohtajaksi

Havatorin nostopalveluiden liiketoimintaan uusi johtaja, joka vastaa Suomen nostopalveluiden kehittämisestä yhdessä konsernin toimitusjohtajan kanssa.

Joachim Lindholm (KTM, OTM) on nimitetty Havatorin Suomen nostopalveluiden liiketoimintajohtajaksi (Business Unit Director, Cranes Finland).

Lindholm siirtyy Havatorille Caverion Oyj:ltä, missä hän johtaa Caverion-konsernin energiatehokkuusratkaisujen tuottamisen ympärille rakennettua Advisory & Sustainability -liiketoimintaa. Lisäksi Lindholm toimii Caverionin projektinjohtajana Ouluun rakentuvan OYS2030-ohjelman B-allianssissa. Ennen konsernitason rooliaan hän on työskennellyt Caverionin Suomi & Baltia -divisioonassa sekä mm. Suomen Kiinteistöliitossa ja Destia Oy:n palveluksessa.

”On hienoa tulla mukaan kasvattamaan ja kehittämään Havatoria. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan asiakkaitamme, työkavereita ja erityisesti osaavia kuljettajiamme, jotka ovat nostopalveluliiketoiminnan selkäranka. Uskon, että monipuolinen taustani projekti- ja palveluliiketoiminnasta, osallistava ja johdonmukainen tapani johtaa sekä haluni luoda yhtä aikaa asiakasta ja Havatoria palvelevia kaupallisia malleja antavat hyvän pohjan liiketoiminnan ja yhtiön kehittämiselle”, kertoo Lindholm, joka siirtyy uuteen rooliinsa viimeistään heinäkuun alussa.

Oman alansa markkina- ja palvelujohtajana Havator panostaa jatkuvasti niin kalustoon kuin asiantuntijaosaamiseen. Esimerkiksi nostosuunnittelupalvelut ovat yksi osa Havatorin asiakkaille tarjottavista asiantuntijapalveluista.

”On upeaa, että saamme Joachimin meille vahvistamaan palvelujohtajuuttamme. Joachimilla on kattavasti kokemusta palveluliiketoiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja johtamisesta sekä tukitoimintojen integroimisesta kiinteäksi osaksi liiketoimintaprosesseja. Tämä on erinomainen tausta nostopalveluiden liiketoimintamme kehittämistä ajatellen”, Havatorin konsernijohtaja Hannu Leinonen kommentoi.

Toivotamme Joachimin lämpimästi tervetulleeksi Havatorille!

Lisätietoja


Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.