Uutta virtaa tekemiseen Vaasa EnergyWeek -tapahtumasta

Vuosittain järjestettävä kansainvälinen Vaasa EnergyWeek -tapahtuma oli jälleen menestys. Satoja kävijöitä yhteen koonnut, useita kymmeniä energia-alaa käsitteleviä puheenvuoroja ja keskustelutilaisuuksia tarjonnut tapahtuma toi uutta virtaa myös Team Havatorille.

Tämän vuoden tapahtumassa keskityttiin mm. älykkääseen energiaan ja energian varastointiin, digitalisaatioon, kiertotalouteen sekä energia-alan sääntelyyn, innovaatioita unohtamatta. Havator oli tapahtumassa mukana tuulivoima ja uusiutuva energia -teemapäivänä omalla ständillä, jossa juteltiin sekä uusien että vanhojen tuttujen kanssa esimerkiksi teollisuusasiakkaille tarjottavista palveluista.

”Tapasimme messuilla muun muassa suurimpia asiakkaitamme, minkä lisäksi oli ilo huomata, että ständillämme vieraili paljon palveluvalikoimastamme kiinnostuneita uusia potentiaalisia asiakkaita”, kertoo Ari Henriksson, joka vastaa Havatorin Raskasnostot ja erikoiskuljetukset -yksiköstä.

Myös muu messuille osallistunut tiimi kehuu tapahtuman antia: tapahtumassa saatiin paljon uusia asiakaskontakteja sekä tavattiin ”kasvoja sähköpostien takaa”. Kohtaamisia oli runsaasti ja ne olivat laadukkaita – tehtiinpä messuständillä ihan tarjouksiakin!

Havator on ollut mm. energiateollisuuden tärkeänä palvelutoimittajana mukana messuilla myös aiempina vuosina. Tänä vuonna keskusteluun nousi erityisesti Havatorin kattava kalustovahvuus: nosturivalikoima ja -kapasiteetti, satamanosturit sekä kuljetuskalusto. Paljon puhuttiin myös avaimet käteen -palveluista sekä tietysti tuulivoimasektorille tarjottavista palveluista.

”Vasta paikan päällä todella ymmärtää, kuinka tärkeä tapahtuma nämä messut ovat, ihan kansainvälisestikin, eli ehdottomasti ensi vuonna uudelleen!” Matti Simola, tuulivoiman raskasnostojen ja -kuljetusten myyntipäällikkö kiteyttää.

Lisätietoa tapahtumasta: www.energyweek.fi


Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistamme palveluista tai moneen taipuvasta kalustostamme!

Henriksson Ari

Raskasnostot ja erikoiskuljetukset
VP
ari.henriksson@havator.com
050 536 7320

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551

Kaikki yhteystiedot

Körkkö Pasi

Satamanostopalvelut
Satamayksikön päällikkö
pasi.korkko@havator.com
040 548 3024

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot ja -kuljetukset
Myyntipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

 Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.