Joonas Peltola on Pohjanmaan seudun uusi myyntipäällikkö

Olemme vahvistaneet Pohjanmaan nostopalveluiden myyntiä palvelumyynnin ammattilaisella, Joonaksella.

Joonas Peltola on nimitetty myyntipäälliköksi Havatorille vastaamaan eritoten Pohjanmaan alueen nostopalveluiden myynnistä. Joonaksen toimipiste sijaitsee Kokkolassa ja hänen toimialueenansa on laajasti Kokkola-Vaasa-Seinäjoki -akseli.

Työtaustaltaan Joonaksella on takataskussaan jo kymmenen vuoden kokemus maatalouskaupan parissa toimimisesta, josta reilun seitsemän vuoden kokemus asiakkuusvastaavan toimenkuvasta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta Lantmännen Agrolta. Sitä edeltäen hän on toiminut monipuolisesti alalla aina myymälästä varastolle ja konepihaan.

”Minut on otettu hyvin Havatorilla vastaan, on ollut tervetullut fiilis ja auttavaa kättä on tarjottu kaikkeen tarpeelliseen. Päivät menevät nopeasti ja on mielenkiintoista päästä tutustumaan asiakaskuntaan sekä oppimaan uutta nostureiden parissa! Paljon on uutta asiaa ja toki tässä menee oma aikansa oppia käyttämään järjestelmiä ja muita uuden työn tuomia kuvioita.” Peltola kertoo.

”On mielenkiintoista päästä myymään palvelukokonaisuutta. Aika odottavaisin tunnelmin mennään eritoten syksyä kohti, kun myynnin sekä rakentamisen rintamalla alkaa tapahtumaan entistä enemmän”, Peltola toteaa.

Toivotamme Joonaksen lämpimästi tervetulleeksi Havatorille!

Lisätietoja

Peltola Joonas

Nostot | Kokkola, Vaasa, Seinäjoki
Myyntipäällikkö, Länsi-Suomi
joonas.peltola@havator.com
050 513 0052

Kaikki yhteystiedot

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551


Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.