Havator hyödyntää pohjoisessa Suomessa aktiivisesti moneen taipuvia kappaletavaranostureita

Kappaletavaranosturit ovat nostotöiden moniottelijoita. Niillä voi nostaa niin tavaroita kuin ihmisiä, siirtää ja vinssata, kuljettaa ja kuormata. Ei siis ihme, että niitä mahtuu myös Havatorin kalustoon kymmenkunta.

Havatorin Pohjois-Suomen kalustovahvuuteen kuuluu tällä hetkellä kaiken kaikkiaan seitsemän erilaista Fassin ja Palfingerin valmistamaa kappaletavaranosturia. Loput kappaletavaranosturit sijoittuvat Havatorin keskiselle alueelle. Kappaletavaranosturit ovat erittäin soveltuvia nostimia alueelle, missä välimatkat ovat pitkiä ja samalla laitteella on usein tarvetta tehdä useampia eri töitä samalla työmaalla. Kappaletavaranosturit toimivat mainiosti kohteissa, joissa kuljetetaan tavaraa ja asennetaan keveitä teräsrakenteita tai vastaavaa.

”Olemme rakentaneet Havatorin pohjoisen kalustoon neljä kappaletavaranosturia erilaisin lisävarustein varustettuina. Tavoitteemme on aina toimittaa räätälöityjä, yhdessä asiakkaidemme kanssa suunniteltuja ratkaisuja, joilla taataan taloudellinen kannattavuus kaikille osapuolille”, kertoo Göran Tylli Tyllis Oy Ab:sta.

Havator ja Tyllis ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010 saakka. ”Havatorin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Meillä on molemminpuolinen luottamus, jossa molemmat osapuolet voivat luottaa siihen, että sovitut asiat pitävät. Kun tunnemme toisemme hyvin, tiedämme mitä vaatimuksia ja tarpeita asiakkaalla on, ja täten pystymme takaamaan parhaan lopputuotteen”, Tylli jatkaa.

Pohjoisen kalustossa on muun muassa VTA Tekniikka Oy:n maahantuomia Palfingerin 92 tm sekä 135 tm kappaletavaranostureita, jotka Tyllis on rakennuttanut 5-akseliselle Scanian alustalle. Lisäksi vahvuudesta löytyy suuri, 165 tm Palfinger-kappaletavaranosturi Volvon alustalla.

”VTA Tekniikka Oy:n tavoitteena on tuottaa ensiluokkaista palvelua niin uuden laitteen hankintaan liittyvissä asioissa unohtamatta laadukasta huoltoverkostoa edustamiemme tuotteiden tueksi koko niiden elinkaaren ajaksi. Kokemuksemme mukaan Palfingerin kalusto toimii erittäin hyvin juuri Havatorin kaltaisten, laajasti erilaisia nostopalveluita tarjoavien yritysten käyttöön. Laitteet ovat nopeita ja ketteriä, ja niihin on saatavilla suuri määrä erilaisia lisävarusteita. Olemme yhdessä Havatorin kanssa suunnitelleet ja optimoineet kalustoa Havatorin sekä Havatorin asiakkaiden tarpeet huomioiden jo yli 15 vuotta”, VTA Tekniikan Joni Valtatie pohjustaa.

”Monesti tilausta tehdessä näköpiirissä ovat jo kalustolle ensimmäiset työtehtävät valmiina, jolloin myös toimitusaikataulujen pitävyys on merkittävässä roolissa. Tämän johdosta me VTA Tekniikalla painotamme laadukkaan etukäteissuunnittelun merkitystä, jolloin matkan varrella tapahtuvia muutoksia syntyy mahdollisimman vähän. Kuljettajat saavat laitteisiin kattavan käyttökoulutuksen luovutuksen yhteydessä ja ovat valmiita hyödyntämään laitteiden innovatiivisia ominaisuuksia asiakkaidensa hyväksi. Tämän tyytyväinen asiakas palkitsee tilaamalla Havatorin palveluita uudelleen”.

Katso videolta kappaletavaranostureidemme esittely. Video kuvattu Kemin Ajonksen satamassa.

Kappaletavaranostureilla voidaan osittain korvata pienempiä, alle 100-tonnisia ajoneuvonostureita. Niillä pääsee ajoneuvonostureita ahtaampiin paikkoihin ja voidaan nostaa useampia erityyppisiä taakkoja.

”Tämä sekä sähkökäyttöoptio ovat meille tärkeitä ominaisuuksia, joilla voimme vastata asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Sähkökäyttöisyys tekee laitteiden käytöstä esimerkiksi sisätiloissa miellyttävää, koska pakokaasuja ei synny”, vahvistaa Jukka Heininen, Havatorin Pohjois-Suomen aluepäällikkö.

”Meillä Havatorilla panostetaan kaluston ylläpitoon ja kehittämiseen, ja meillä on tällä hetkellä Pohjoismaiden kattavin valikoima kappaletavaranostureita. Tavoitteemme on olla oman alamme palvelujohtaja, ja yksi osa sitä on toimiva ja moneen pystyvä, asiakaslähtöisesti mietitty kalusto”.


Yhteistyössä

Tyllis Oy Ab

Tyllis Oy Ab suunnittelee ja valmistaa vuosikymmenten kokemuksella yksilöllisiä erikoisratkaisuja kuljetusalalle. Yrityksen tuottamat rakenneratkaisut helpottavat tavaran käsittelyä sekä lastauksessa että kuorman purkamisessa. Lue lisää: tyllis.fi

VTA Tekniikka Oy

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Lue lisää: vta.fi


Lisätietoja:

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Heininen Jukka

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
jukka.heininen@havator.com
040 521 4833

Kaikki yhteystiedotTARJOUSPYYNTÖ