Palfinger PK 165.002 -kappaletavaranosturi on monessa mukana Havatorin pohjoisella toimialueella

Volvon alustalle PE Markkinoinnin rakentama ja VTA Tekniikan toimittama Palfingerin PK 165.002 -kappaletavaranosturi on Havatorin pohjoisen kaluston monipuolisimpia nostureita.

Havatorin investointiohjelman mukaisesti pohjoiseen kalustovahvuuteen tänä keväänä liittynyt Palfinger PK 165.002 -kappaletavaranosturi on erittäin monikäyttöinen vahvistus Havatorin jo ennestään kattavaan nosturivalikoimaan. Tämä kuorma-autoalustainen nosturi on varustettu sähkökäyttöoptiolla, mikä tekee siitä erinomaisesti myös sisätiloissa tapahtuviin nostoihin soveltuvan laitteen. Nosturi käyttää hydrauliikassaan bioöljyä, joten se on myös siltä kannalta vanhempaa kalustoa ympäristöystävällisempi.

“Kokemuksemme mukaan Palfingerin kalusto toimii erittäin hyvin juuri Havatorin kaltaisten, laajasti erilaisia nostopalveluita tarjoavien yritysten käyttöön. Laitteet ovat nopeita ja ketteriä, ja niihin on saatavilla suuri määrä erilaisia lisävarusteita. Olemme yhdessä Havatorin kanssa suunnitelleet ja optimoineet kalustoa Havatorin sekä Havatorin asiakkaiden tarpeet huomioiden jo yli 15 vuotta”, VTA Tekniikan Joni Valtatie kertoo.

Kapasiteetiltaan suurta, jopa 165 tm nostavaa konetta voidaan käyttää myös pienempien, alle 100-tonnisten ajoneuvonosturien sijasta. Vähemmän tilaa vaativana ja monipuolisesti erilaisia taakkoja nostavana se on käyttökohteiltaan suorastaan ylivertainen. Lisävarustein, kuten henkilökorilla, vinssillä tai käsittelykouralla rikastettuna, sillä voidaan tehdä myös muuta kuin nostoja, kuten kuljettaa taakkoja ja siirtää materiaaleja. Laite on myös erittäin ulottuva: puomin maksimikorkeus on jopa 41 metriä. Nostimen kauko-ohjauksen avulla nostotyö sujuu tehokkaasti ja ketterästi myös hankalissa paikoissa.

Tekniset tiedot:

  • Volvo FH540 + Palfinger PK 165.002
  • Nostokapasiteetti 165 tm
  • Maksimi puomin korkeus 41 m
  • Maksimi säde 37 m
  • Lisävarusteina mm. vinssit, henkilökori, koura
  • Kauko-ohjaus
  • Varustettu sähkönkäyttöoptiolla, käyttää bioöljyä hydrauliikassa

Katso videolta 165 tm kappaletavaranosturimme esittely. Video kuvattu Kemin Ajonksen satamassa.


Yhteistyössä

VTA Tekniikka Oy

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Lue lisää: vta.fi


Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Naisniemi Joni

Nostot | Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu
Työnjohtaja
joni.naisniemi@havator.com
050 513 0099

Heininen Pekka

Nostot | Keminmaa, Lapin lääni
Työnjohtaja
pekka.heininen@havator.com
0400 914 079

Heininen Jukka

Nostot | Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi
Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
jukka.heininen@havator.com
040 521 4833

Jätä tarjouspyyntö