Havator nostaa kaiken – myös Kuopiossa

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluiden tarjoaja ja läsnä kattavan varikkoverkostonsa ansiosta koko Suomessa. Kuopion talousalueen palvelut paranevat entisestään, kun Havator avaa kaupunkiin uuden paikallisvarikon.

”Näemme Kuopion alueella paljon potentiaalia ja synergioita muiden lähialueiden varikkojemme kanssa. Pääsyy varikon avaamiseen tulee kuitenkin asiakkailta – uutta paikallisvarikkoa Kuopioon on toivottu meiltä jo pitkään”, sanoo Jarno Krapu, Havatorin Keski- ja Itä-Suomen myyntipäällikkö.

Kuopion varikko sijaitsee Sorsasalossa, osoitteessa Virranniementie 5 ja palvelee asiakkaita heti toukokuusta alkaen.

Koko keskisen Suomen kalusto on käytettävissä Kuopion varikolta käsin, sisältäen mm. kappaletavaranostureita sekä ajoneuvonostureita. Ketterällä kevyemmällä kalustolla hoidetaan kaikenkokoiset nostot keveistä telineistä erilaisiin laitos- ja rakennuselementteihin. Suurempaa kalustoa saadaan tarvittaessa käyttöön Havatorin täydestä kalustoarsenaalista.

”Pystymme toimittamaan tehokkaasti koko palvelukattauksemme nostoista, erikoiskuljetuksista ja raskassiirroista kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin. Tämä on meille kattava etu”, Krapu kertoo.

”Tarkoituksena on tuottaa joustavaa ja monipuolista palvelua. Pelkästään Keski-Suomen kalustoomme kuuluu tällä hetkellä mobiilinosturikalustoa, jossa kapasiteettia riittää isompiinkin nostoihin. Muualta Suomesta voimme mobilisoida suuremman kapasiteetin nostureita sekä kuljetuskalustoa, joten pystymme palvelemaan ripeästi ja kustannustehokkaasti kaikenlaisissa nosto- ja kuljetustarpeissa”, Peter Julin, Havatorin Keski-Suomen aluepäällikkö kiteyttää.

Asiakkaidemme tarpeita vastaavia palveluratkaisuja

Teemme aktiivisesti töitä, jotta asiakkaamme saavat alan parasta palvelua meiltä, kehittyvältä markkina- ja palvelujohtajalta. Meille mikään nosto ei ole liian pieni tai suuri.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi parhaiten soveltuva nosto-/kuljetusratkaisu!

Havator Kuopio

Virranniementie 5
70420 Kuopio

Krapu Jarno

Nostot | Jyväskylä, Äänekoski, Kuopio
Myyntipäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi
jarno.krapu@havator.com
040 652 7476

Julin Peter

Nostot | Vaasa
Aluepäällikkö, Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi
peter.julin@havator.com
050 395 5551

Kaikki yhteystiedotTARJOUSPYYNTÖ

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.