Suosittu mobiilitorni MK-88 saa rinnalleen isosiskon, kun MK-140 liittyy Havatorin kalustovahvuuteen

Havatorin kalusto täydentyy uudella mobiilitorninosturilla kesäkuun 2021 lopulla, kun Liebherr MK-88 -mobiilitorninosturi saa rinnalleen viisiakselisen MK-140-mobiilitorninosturin.

Toiminnallisuuksiltaan erittäin ketterää MK-88-mobiilitornia vastaava MK-140 sopii käytännössä samoihin työmaakohteisiin kuin pikkusiskonsa, mutta tarjoaa vielä 88-mallia enemmän nostovoimaa ja ulottuvuutta. MK-140 peruspuomi voidaan varustaa vielä 5 m lisäristikolla, jolloin ulottuvuus kasvaa entisestään. Molempia mobiilitorninostureita voidaan käyttää myös sähköllä.

MK-88-mobiilitornin ulottuvuutta voidaan verrata jopa 250-tonniseen ajoneuvonosturiin. Vahvempi ja suurikokoisempi MK-140 puolestaan vertautuu ulottuvuudeltaan 350-tonnisiin ajoneuvonostureihin.

Molempien nosturien avulla voidaan suorittaa monimutkaisia nostoja ahtaissa tiloissa ja muutoin vaativissa olosuhteissa. Mobiilitorneilla nousevat erittäin ketterästi myös esimerkiksi kevyet rakenteet kohteissa, joissa nostettavaa on paljon ja työaikaa vähän. Tehoa työskentelyyn tuo myös erittäin lyhyt pystytysaika: mobiilitorni saadaan työmaalla nostovalmiiksi jopa tunnissa.

Esimerkkejä mobiilitorninosturin työmaakohteista:

  • Ahtaat kaupunkiolosuhteet
  • CLT-elementtinostot
  • Puu-, teräs- ja hallirakentaminen
  • Teline- ja sääsuojakohteet
  • Jalostamot
  • Antenni- ja sähköasennukset
  • Kattotyöt, aurinkopaneeliasennukset
  • Ikkuna- ja julkisivukohteet, ullakkokohteet
  • Silta- ja maantiekunnostus
  • Rakennustyömaalla kevyet asennukset

Tutustu: Mobiilitorninosturit

Mobiilitorni mullistaa nostamisen rakennustyömailla, ja aivan erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste. Mobiilitorninosturissa yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus. Lue lisää mobiilitorninostureistamme!


Lue myös: Mobiilitornin tulikoe pohjoisessa!

Havatorin ketterä ja moneen taipuva MK-88-mobiilitorninosturi laitettiin työkuntoon ensi kertaa Pohjois-Suomessa SRV:n Oulun Torihotellin rakennustyömaalla. Nopeasti nostovalmiilla mobiilitornilla saatiin maksimihyöty nostotöille kaupungin keskusta-alueella myönnetystä kuuden viikon työajasta.


Katso video: Liebherr MK-88 & MK-140

Varaustiedustelu

Kiinnostuitko mobiilitorninostureistamme? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Ammattilaisemme auttavat tarpeeseesi sopivan nosturin valinnassa. Meiltä saat myös nostojen suunnittelut, valmistelut, liitännäiskuljetukset ja valvonnan. Ota yhteyttä, niin mietitään sinua parhaiten palveleva nostoratkaisu.

Pyrimme vastaamaan sinulle varaustiedusteluun arkisin vuorokauden kuluessa. Jos asiasi on kiireellisempi, ota yhteyttä puhelimitse.

Yhteystiedot