Saumatonta yhteistyötä Oulun Virpiniemessä

Havator tarjoaa myös veneiden ja muiden vesillä liikkuvien alusten nostoja esimerkiksi talvisäilytystä tai huoltoon siirtoja varten. Tällaiset nostot tehtiin myös Oulun Virpiniemessä, missä kaksi Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen venettä saateltiin kuivalle maalle tulevan talven tieltä.

Nostotyöt hoidettiin Tadano Faun ATF 220G-5 -ajoneuvonosturilla. Nosturinkuljettajamme Tarmon ja siirtoautonkuljettajamme Jukan saumattomalla yhteistyöllä hommat hoituivat tuttuun tapaan turvallisesti ja ripeästi. Loppuasiakkaana projektissa oli Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen pelastustoimi, jonka toimeksiannosta pelastuslaitoksen veneet huolehdittiin talviteloille.

Nosturin petaaminen sujui kokeneelta kaksikolta sukkelaan. Veneet haluttiin maissa pukeille hyvin lähelle toisiaan, joten rautaiset hermot olivat tarpeen. Kiitos Tarmon ammattitaidon ja rauhallisuuden, veneet saatiin onnistuneesti laskettua tilaajan toivomaan paikkaan.

Havator on toimittanut Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitokselle veneennostoja projektitöinä useampana vuonna.

Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitos

Suomessa pelastustoimen tehtäviä hoitaa 21 alueellista pelastuslaitosta. Pelastuslaitokset ehkäisevät onnettomuuksia ja ylläpitävät turvallisuutta yhteistyössä muiden viranomaisten, yhteisöjen ja asukkaiden kanssa. Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksella on noin 400 päätoimista työntekijää ja 46 pelastusasemaa Kuusamosta Kalajoelle ja Iistä Pyhäjärvelle. Pelastusasemista 41:llä toimii myös sopimuspalokunta.


Lisätietoja


Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.