Teollisuusnostojen joustava jätti Demag CC 2800-1 saapui Havatorille

Demag CC 2800-1 on tela-alustainen ristikkopuominosturi, joka nostaa jopa 600 tonnia. Tämä telojensa varassa myös taakan kanssa liikkumaan kykenevä jätti nostaa korkeimmillaan 192 metriin. Nosturi saapui aiemmin tänä vuonna Havatorille. Se sopii kokoluokaltaan erittäin hyvin pohjoismaisen teollisuuden nostotarpeisiin ja täydentää erinomaisesti Havatorin nykyistä nostokalustoa.

Demag CC 2800-1 -nosturin ehdottomia vahvuuksia on, että se voidaan varustella täysin nostovalmiiksi ja ajaa vasta varustelun jälkeen varsinaiseen nostokohteeseen. Tämä tehostaa nostotöitä, kun esimerkiksi muut työmaalla toimivat alihankkijat voivat valmistella nostopaikalla muita asioita jo ennen nosturin saapumista. Nostokohteesta ja taakasta riippuen tämä voi olla suuri etu esimerkiksi perinteiseen, paikalla varusteltavaan ajoneuvonosturiin verrattuna.

Nosturin ajotelat ovat peräti kaksi metriä leveät, minkä ansiosta nosturin maapohjaan kohdistama pintapaine jää alhaiseksi. Oikeuksiinsa Demag CC 2800-1:n ominaisuudet pääsevät mm. tuulivoimateollisuuden huolto-, korjaus- ja rakennustöissä. Lisäksi Demag palvelee erinomaisesti muun suurteollisuuden nostotarpeissa, kuten paperitehtailla, jalostamoissa ja muissa prosessiteollisuuden kohteissa.


Demag CC 2800-1 lyhyesti

  • Merkki & malli: Demag CC 2800-1
  • Nostokapasiteetti: 600 t
  • Ristikkopuomi: Koottava ristikkopuomi
  • Suurin nostokorkeus: 192 m
  • Suurin säde: 156 m
  • Ajoleveys: 10,4 m
  • Voidaan varustella jo ennen nostopaikalle siirtymistä
  • Pystyy liikkumaan myös taakan kanssa
Valmistajan esite

Rakkaalla nosturilla monta nimeä

Demag CC 2800-1 -nosturi saapui Havatorin kalustovahvuuteen Turkin Izmiristä. Nosturi testikasattiin Turkissa, laivattiin Suomeen ja varusteltiin Pohjolan olosuhteisiin sopivaksi Keminmaalla. Käyttöönottotiimin lempilapseksi päässyt nostolaite sai heti saavuttuaan kutsumanimen Turkinpippuri, mikä kuvaakin tätä monipuolista konetta varsin osuvasti: se ei ole pieni, mutta pippuria siitä löytyy!


Kuvagalleria


Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Ruuska Matti

Teollisuuden ja infran raskasnostot, SPMT-siirrot
Myyntipäällikkö
matti.ruuska@havator.com
050 513 0123

 

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot
Projektipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

 

Jätä tarjouspyyntö

Kiinnostaako ura Havatorilla?

Haemme jatkuvasti uusia kuljettajia Heavy Equipment -tiimiimme (raskaat nostot). Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemus tai kysy lisää henkilöstöpäälliköltämme Rami Hirvelältä.

Avoin hakemus

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää