Havatorille uusi tela-alustainen järkäle, Liebherr LR 1700-1.0

Laaja nostokalusto on yksi pohjoismaisen Havatorin vahvuuksista ja valttikorteista. Jatkuvilla kalustoinvestoinneilla varmistetaan, että asiakkaita pystytään tehokkaasti palvelemaan kaikenlaisissa nostotöissä. Havatorin monipuolisen kaluston suurimmat nosturit ovat tela-alustaisia, ja niillä nostetaan kevyesti useita satoja tonneja. Nyt Havatorille saapuva tela-alustainen Liebherr on ensimmäisiä malliltaan koko Pohjoismaissa.

Havatorin raskasnostokalusto kasvaa, kun Liebherr LR 1700-1.0 -luokan tela-alustainen nostojätti saapuu Heavy Equipment -tiimin (raskaat nostot) kalustovahvuuteen keväällä 2023. Nosturi on jo nyt varattavissa erilaisiin projekteihin koko Havatorin toiminta-alueella.

Liebherr LR 1700-1.0 palvelee monipuolisesti sekä tuulivoima- että teollisuusasiakkaita!

Liebherr LR 1700-1.0 on tela-alustainen ristikkopuominosturi, jonka nostokorkeus on suurimmillaan 196 metriä. Tämä jopa 700 tonnia nostava nosturi pystyy myös liikkumaan taakan kanssa. Nosturi on varusteltu kattavalla puomistolla, jolla pystytään palvelemaan monipuolisesti sekä tuulivoima- että teollisuusasiakkaita. Nosturiin voidaan rakentaa jopa 165-metrinen suora puomi tai 102 metriä pääpuomia ja 96 metriä taittuvaa jibiä. Tämä puomikombinaatio avaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi tuulivoiman huolto- ja uusasennustöissä.

Uudessa nosturissa on moderni derrick-järjestelmä, johon saadaan lisättyä lisävastapainoja. V-Frame, VarioTray sekä M-Wagon mahdollistavat lisävastapainon määrän ja säteen muuttamisen vaivatta kesken noston. Maaperän kantavuuden parantamiseksi nosturin telaketjut on varusteltu entistä leveämmillä, kahden metrin lapuilla. Nosturille on myös kehitetty eri tuulennopeudet huomioiva valmis nostotaulukko, joka mahdollistaa turvallisen työskentelyn vaihtelevissa olosuhteissa.

Koska niin tuulivoimapuistoissa kuin muissa teollisuuden nostokohteissa on asetettu vaatimuksia ja suosituksia nostureiden päästöluokille, on tässä hankinnassa kiinnitetty erityisesti huomiota nosturin päästöttömyyteen. Näin pystytään tukemaan teollisuuden vihreää siirtymää. Nosturissa on HVO-valmius eli siinä voidaan käyttää vetykäsiteltyä kasviöljyä, jolloin nosturin hiilidioksidipäästöt ovat jopa 90 % pienemmät kuin dieseliä käytettäessä. Lisäksi nosturi käyttää hydrauliikassaan bioöljyä.

Nostokyky + kompaktimpi koko = kustannustehokas paketti

Fyysiseltä kooltaan nosturi on pienempi verrattuna esimerkiksi LR 1750 -nosturiin, mikä mahdollistaa kustannustehokkaammat siirrot. Kun nostotehoa on tarjolla vähintään 750-tonnisen ristikkopuominosturin verran ja mobilisointikustannukset vastaavat 600-tonnisen tela-alustaisen nosturin kuljetuskustannuksia, voidaan todella puhua kokonaistehokkaasta paketista.

Kysy lisää!


Tela-alustainen Liebherr LR 1700-1.0 lyhyesti

  • Merkki & malli: Liebherr LR 1700-1.0
  • Nostokapasiteetti: 700 t
  • Puomi: Ristikkopuomi
  • Max. säde: 160 m
  • Suurin nostokorkeus: 196 m
  • Tuulivoiman pystytystöissä maksimi konfiguraatio: 165 m + 18 m
  • Moottorin päästöluokka: Stage V
Kalustoesite, suomiKalustoesite, englantiValmistajan esite

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Ruuska Matti

Teollisuuden ja infran raskasnostot, SPMT-siirrot
Myyntipäällikkö
matti.ruuska@havator.com
050 513 0123

 

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot
Projektipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

 

Jätä tarjouspyyntö

Kiinnostaako ura Havatorilla?

Investoinnin myötä haemme uusia kuljettajia Heavy Equipment -tiimiimme (raskaat nostot). Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemus tai kysy lisää henkilöstöpäälliköltämme Rami Hirvelältä.

Avoin hakemus

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää