Havatorin Oulun toimipaikat muuttivat uuteen osoitteeseen

Havatorin Oulun toiminnot ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen. Havatorin uusi toimitila vastaa erinomaisesti koko Oulun seutua palvelevan paikallisvarikon tarpeisiin, kun samaan rakennukseen saatiin sekä kalusto että hallinnolliset toiminnot.

Uusiin tiloihin muutto tuo Havatorin Oulun toiminnot yhteen osoitteeseen. Havatorin tarpeita ajatellen suunniteltuun ja toteutettuun rakennukseen yhdistettiin aiemmin Oulussa eri osoitteissa sijainneet varikko ja hallinto.

Havatorilla on uudella Oulun varikolla kattava valikoima nosto- ja kuljetuskalustoa, ja sieltä käsin palvellaan tehokkaasti koko pohjoista suurtalousaluetta. Myös muilta varikoilta saadaan tarpeen mukaan mobilisoitua kalustoa. Kokonaispalveluratkaisuilla hoituvat suuremmatkin projektikokonaisuudet, pienempiä nostoja hoidetaan näppärästi esimerkiksi ajoneuvo– ja kappaletavaranostureilla. Uusi varikkomme palvelee osoitteessa Kelatie 21.

Havator Oulu

Kelatie 21
90620 Oulu

Asiakkaidemme tarpeita vastaavia palveluratkaisuja

Teemme aktiivisesti töitä, jotta asiakkaamme saavat alan parasta palvelua meiltä, kehittyvältä markkina- ja palvelujohtajalta. Meille mikään nosto ei ole liian pieni tai suuri.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi parhaiten soveltuva nosto-/kuljetusratkaisu!

Ota yhteyttä!

Henriksson Ari

Raskasnostot ja erikoiskuljetukset
VP
ari.henriksson@havator.com
050 536 7320

Naisniemi Joni

Nostot | Oulu
Myynti, työnjohto
joni.naisniemi@havator.com
050 513 0099

Porras Jani

Nostot | Oulu
Ajojärjestelijä
jani.porras@havator.com
050 512 7569

Pyykkö Ari-Pekka

Nostot | Oulu
Työnjohtaja
ari-pekka.pyykko@havator.com
050 513 0078

Simola Matti

Tuulivoiman raskasnostot ja -kuljetukset
Myyntipäällikkö
matti.simola@havator.com
050 395 5540

Kaikki yhteystiedotTARJOUSPYYNTÖ

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.