Havatorin Stadin Mörinät -osatapahtuma onnistui hienosti!

Osana Konepörssin Stadin Mörinät -tapahtumaa järjestetty Havatorin Pihapäivä keräsi mukavasti toiminnasta kiinnostuneita kävijöitä Havatorin Espoon varikolle. Perjantaina 9.6.2023 järjestetyn tapahtuman ohjelmassa oli mm. kalustoesittelyä sekä tutustumista nostosuunnittelun saloihin.

Havator oli mukana ensi kertaa pääkaupunkiseudulle Tampereelta rantautuneessa, perinteikkäässä Mörinät-tapahtumassa. Kuten tapahtumakonseptiin kuuluu, Havatorin Mörinät järjestettiin Havatorin omalla Espoon varikolla.

Kaupunkikuvassakin säännöllisesti näkyvät Havatorin nosturit kiinnostivat vierailijoita. Varikolla esiteltiin mm. ahtaissa nostopaikoissa erinomaisesti suoriutuvaa Liebherrin MK-mobiilitornia, jonka korkeuksiin nousevan hytin kyytiin päästettiin myös hurjapäisimpiä vieraita. Päivän aikana oli mahdollista tutustua myös muuhun nostokalustoon, mm. ajoneuvonostureihin.

Nostosuunnitteluesittelyt vetivät puoleensa erityisesti asiakkaita ja alan ammattilaisia. Kehittyneet suunnittelutyökalut kuten Trimblen SiteVision-satelliittipaikannusta hyödyntävää lisätyn todellisuuden laitetta sekä 3D-teknologia herättivät keskustelua. Mielenkiintoisen ohjelman lomassa nautittiin myös maistuvaa teemanmukaista lounasta.

Päivän aikana paikalla kävi kaiken kaikkiaan viitisenkymmentä vierasta – asiakkaita, yhteistyökumppaneita, yleisön edustajia sekä Konepörssin toimittajia. Hyviä keskusteluja ja uusia kohtaamisia siivitti rento meininki.

Kiitos kaikille kävijöille!

Myös Konepörssi vieraili paikalla, juttu luettavissa alta:


Haluatko lisätietoja?

Jos mobiilitorninosturimme tai AR-laitteen käyttö nostosuunnittelussa eivät ole sinulle vielä tuttuja, ole yhteydessä myyntitiimimme! Kerromme mielellämme lisää.

Hartikainen Jarmo

Nostot | Espoo
Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
jarmo.hartikainen@havator.com
050 513 0066

Kaikki yhteystiedot

Vuorenhela Jesse

Nostot | Espoo
Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
jesse.vuorenhela@havator.com
050 477 1368


Stadin Mörinät

Pääkaupunkiseudun kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Stadin Mörinät -tapahtuma sijoittuu Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi muihin alueen kuntiin ja kaupunkeihin. Tapahtuma on jo 2000-luvun alusta järjestettyjen Mansen Mörinöiden sisartapahtuma. Mörinät-konseptin mukaisesti mukana olevat yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan omissa toimipisteissään. Mansen Mörinät ja Stadin Mörinät ovat Alma Media konserniin kuuluvan Konepörssi-lehden tuotemerkkejä. Lisätietoja: https://stadinmorinat.fi 


Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin teollisuuden nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita räätälöityinä teollisuuden tarpeisiin. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.