SRV Rakennus Oy:n Siltasaari 10 -työmaalla nostettiin mm. ilmastointilaitteen osia ketterällä mobiilitorninosturilla

Havatorille kesäkuussa saapunut, jo kalustossa olevia MK-88-mobiilitorneja suurempi MK-140-mobiilitorninosturi pääsi heti saavuttuaan tositoimiin Helsingissä, kun Hakaniemessä sijaitsevalla SRV Rakennus Oy:n Siltasaari 10 -työmaalla nostettiin mm. rakennuksen teknistä laitteistoa ja työmaatelineistöä.

SRV Rakennus Oy:n Siltasaari 10 on rakennustyömaakohde, josta uudistetaan Helsingin Hakaniemen rakennuskannan tähteä. Paremmin Elannon talona tunnettuun kiinteistöön avautuu uudistusten valmistuttua ravintola- ja kahvilapalveluita, toimistotiloja sekä yhteiskäyttöisiä kokous- ja tapahtumatiloja. Myös katutasossa sijainnut päivittäistavarakauppa palaa vanhalle paikalleen peruskorjauksen jälkeen. Aikataulun mukaan uudistushanke valmistuu syksyllä 2021.

Koska työmaa sijoittuu erittäin tiiviisti rakennetulle kaupunkialueelle, on käytettävissä oleva nostotila hyvin ahdas ja nostotöille myös muita rajoituksia. Juuri siksi Havatorin kaluston uusin lisäys, MK-140-mobiilitorni, soveltui hankkeen nostoihin erinomaisesti. Nopeasti pystytettävällä, vain kohtuullisesti tilaa vievällä ja nosto-ominaisuuksiltaan erittäin ketterällä MK-140-mobiilitornilla nostotöihin varattu aika saatiin maksimoitua ja työt suoritettua erittäin sujuvasti. Katso videolta tarkemmin, miten mobiilitornin ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa haastavissa nosto-olosuhteissa!

Tutustu: Mobiilitorninosturit

Mobiilitorni mullistaa nostamisen rakennustyömailla, ja aivan erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste. Mobiilitorninosturissa yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus. Lue lisää mobiilitorninostureistamme!


Lue lisää:


Katso video: Liebherr MK-140 SRV:n Siltasaari 10 -hankkeen nostotöissä

Varaustiedustelu

Kiinnostuitko mobiilitorninostureistamme? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Ammattilaisemme auttavat tarpeeseesi sopivan nosturin valinnassa. Meiltä saat myös nostojen suunnittelut, valmistelut, liitännäiskuljetukset ja valvonnan. Ota yhteyttä, niin mietitään sinua parhaiten palveleva nostoratkaisu.

Pyrimme vastaamaan sinulle varaustiedusteluun arkisin vuorokauden kuluessa. Jos asiasi on kiireellisempi, ota yhteyttä puhelimitse.

Yhteystiedot