Liity Havatoriin

Haemme Espoon toimipisteeseen

Huollon harjoittelijaa

hoitamaan ja dokumentoimaan Havatorin kalustoon kuuluvien koneiden huolto- ja korjaustoimenpiteitä.

Harjoittelijana tulet oppimaan, kuinka nosturikalustoamme huolletaan laadukkaasti, ja miten dokumentoit tehdyt huoltotoimenpiteet. Lisäksi opit mm. miten teet hankintaehdotukset tarvittaviin huolto-osiin ja -tarvikkeisiin, sekä kuinka toimit organisaatiomme huoltotoimenpiteiden etäneuvojana ja ongelmanratkaisijana.

Huollon harjoittelijan ohjaajana toimii alueen asentaja/huoltohenkilö. Tehtävään valittava henkilö sijoittuu Havatorin Espoon toimipisteeseen.

Toivomme, että hakijalla on

  • tietotekniikan perusteet,
  • sujuva suomen kielen taito sekä
  • hyvä englannin kielen taito.

Räätälöimme harjoittelijan paikan osaamistasosi mukaan. Sinulla voi olla taustalla jo alan koulutusta, ajoneuvo- ja sähköteknistä osaamista taikka hydrauliikkajärjestelmien tietämystä. Voit olla vielä opiskelija, tai jo valmistunut. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, tärkeintä on into oppia ja kehittyä alalle.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta nostureita kohtaan,
  • matkustusvalmiutta,
  • halua kehittyä,
  • joustavuutta sekä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen harjoittelujakson, mukavan tiimin, osaavat kumppanit sekä mahdollisuuden kehittyä oman osaamisalueesi huippuammattilaiseksi osana alan pohjoismaisen markkinajohtajan kansainvälistä toimintaympäristöä.

Työsuhteen laatu

Harjoittelijan tehtävä on kokopäiväinen, ja sen kesto on räätälöitävissä tilanteesi mukaan. Toivomme, että pystyisit aloittamaan pikaisesti, mutta voimme räätälöidä kanssasi myös harjoittelun aloitusajankohdan.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen rami.hirvela@havator.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltokoordinaattori Markus Aspholm (markus.aspholm@havator.com, 050 518 7749).


Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritysryhmä. Yli 30 paikallisvarikkonsa ansiosta Havator on aina lähellä asiakkaitaan. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 450 työntekijää.

Kunnolla mietitty, kerralla nostettu.