Havatorin MK-140-mobiilitornilla sääsuojat purettiin ketterästi Paraisilla

Rakennustyömaiden nostotöissä voi tulla vastaan monia erilaisia haasteita. Ahtaat tilat, vaihtuvat nostopaikat sekä pitkät nostoetäisyydet voivat aiheuttaa päänvaivaa niin nostotöiden suunnittelijoille kuin työmaavastaaville. Ulottuva ja pieneen tilaan mahtuva mobiilitorni on usein nappivalinta juuri haastaviin nostokohteisiin. Näin oli myös Paraisilla, missä Havator avusti KAS-Telineitä sääsuojien purkamisessa rakennustyömaakohteessa.

Paraisilla sijaitsevassa YIT:n rakennuskohteessa purettiin KAS-Telineiden sääsuojia Havatorin MK-140-mobiilitornilla. Purettujen sääsuojien leveys oli 54 metriä ja yhden lohkon paino 2,3 tonnia. Rajattu työskentelytila sekä nostolaitteen ulottuvuus olivat tärkeimmät nostolaitteen valintaan vaikuttaneet kriteerit.

”Mobiilitorni on erinomainen nostolaite kaupunkialueilla sijaitseviin rakennuskohteisiin, koska sillä on kompakti pystytys- ja työskentelyalue ja se saadaan työkuntoon jopa tunnissa. Mobiilitornilla operoitaessa sekä työtila että työaika tulevat käytetyiksi erittäin tehokkaasti. Tähän YIT:n ja KAS-Telineiden kohteeseen valittiin suuremman kokoluokan mobiilitornimme MK-140, jonka ulottuvuus on pienempää MK-88 mobiilitornia suurempi,” kertoo myyntipäällikkö Olli Paavilainen Havatorin Lounais-Suomen ja Pirkanmaan myynnistä.

Telineiden purkutyöt saatiin mobiilitornilla pakettiin mallikkaasti – vaativista sääolosuhteista ja tontin ahtaudesta huolimatta. KAS-Telineillä oltiin tyytyväisiä toimitettuun palvelukokonaisuuteen.

”Havatorin palvelu on hyvää ja koneet sopivat tarkoitukseen erittäin hyvin. Yhteistyö on sujunut moitteettomasti sekä joustavasti, siitä kiitos Havatorin työnjohdolle ja kaikille kuljettajille,” KAS-Telineiden projektipäällikkö Sampo Uusitalo kommentoi.

Katso video työmaalta:


Lisätietoja

Vuorenhela Jesse

Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
jesse.vuorenhela@havator.com
050 477 1368

Kaikki yhteystiedot

Tutustu tarkemmin:
Mobiilitorninosturit

Mobiilitorni mullistaa nostamisen rakennustyömailla, ja aivan erityisesti kohteissa, joissa ulottuvuus on haaste. Mobiilitorninosturissa yhdistyvät ajoneuvonosturin liikkuvuus ja torninosturin ketteryys ja ulottuvuus. Lue lisää mobiilitorninostureistamme!

Mobiilitorni

Palvelumme

Havatorin toiminnan lähtökohtana ja tinkimättömänä periaatteena on ”turvallisuus ensin”. Olemme kokenut ja osaava kumppani kaikkiin nosto- ja siirtotarpeisiin. Kattavan ydinpalveluvalikoiman rinnalla tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman räätälöityjä asiantuntija-, suunnittelu-, valvonta- ja raportointipalveluita. Oli kyseessä nostaminen, erikoiskuljetukset, tunkkaus tai haalaus, yksikään haaste ei ole meille liian pieni tai suuri.