Mantsisen suurin materiaalinkäsittelykone, Mantsinen 300ER Hybrilift®, saapui Havatorille

Havatorin satamanostokalusto on täydentynyt edistyksellisellä uutuudella, Mantsinen 300ER Hybrilift® -materiaalinkäsittelykoneella. Koneen testaukset alkoivat Ajoksen satamassa juhannusviikolla, ja ensimmäiset työt sillä tehtiin heinäkuussa.

Mantsinen 300ER Hybrilift® -materiaalinkäsittelykone mahdollistaa nopean työsyklin ja sitä kautta erinomaisen tuottavuuden. Suuresta koostaan huolimatta kone on ketterä, tarkka ja helposti hallittava. Kone sopii erinomaisesti esimerkiksi irtotavaran ja bulkkimateriaalien lastaamiseen. Ajoksen satamassa koneen kapasiteetti keskitetään Metsä Fibren sellun lastaamiseen.

”Olemme tehneet Kemi Shipping Oy:n kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen Metsän tuotteiden, mm. sellun, lastaamisesta ja tämä kalustolisäys saadaan juuri sopivaan aikaan Havatorille sitä ajatellen. Laivakoot suurenevat Ajoksen satamassa, ja tämän kokoluokan materiaalinkäsittelykone on ainoa, joka tällä hetkellä pystyy vastaamaan kasvavaan tarpeeseen”, Havatorin satamayksikön päällikkö Pasi Körkkö kertoo.

Havatorin satamanostokalustoon kuuluu jo ennestään Mantsisen kalustoa. Nyt hankittu kone on kaluston viides ja kapasiteetiltaan suurin. Mantsinen 300ER Hybrilift® -materiaalinkäsittelykone on täyssähköinen. Koneen edistynyt teknologia pienentää energia- ja huoltokustannuksia sekä poistaa pakokaasu- ja melupäästöt.

Mantsinen 300ER Hybrilift® lyhyesti

  • Merkki & malli: Mantsinen 300ER Hybrilift® -materiaalinkäsittelykone
  • Ulottuma: jopa 40 m
  • Kapasiteetti: jopa yli 1300 tonnia
  • Täysin sähkökäyttöinen
Valmistajan esite

”Mantsisen kaluston toimintavarmuus oli suuressa roolissa päätöksenteossa, kuten myös kotimaisuus. Kalustostrategiamme mukaan haluamme olla edelläkävijä muun muassa päästöjen pienentämisessä, ja Mantsisen sähkökäyttöisellä kalustolla edistämme tavoitettamme tehokkaasti”, Körkkö toteaa.


Lisätietoja

Kerromme mielellämme lisää satamanostopalveluistamme!

Körkkö Pasi

Satamayksikön päällikkö
pasi.korkko@havator.com
040 548 3024

Jätä tarjouspyyntö

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää