Euroopan ensimmäiset Tadano GR-1000EX-4 -nosturit toimitettiin Havatorille

Suomalainen Rotator on toimittanut kaikkien aikojen ensimmäiset Euroopassa käyttöön otetut Tadano GR-1000EX-4 Rough Terrain -ajoneuvonosturit Havatorille Luulajaan, Ruotsiin. Myös nämä kalustohankinnat ovat osa Havatorin laajaa, vastuullisuusaspektit huomioivaa investointiohjelmaa.

Havatorin nostokalustoon kuuluu useita Tadanon GR-nostureita. Kesäkuussa kalustoon saadut uudet suuremman kokoluokan Tadano-ajoneuvonosturit palvelevat tehokkaasti myös vaativissa nostokohteissa, sillä niillä voi nostaa jopa 100 tonnin taakkoja. Kiitosta laitteet saavat nostokyvyn lisäksi helposta käsiteltävyydestä ja erinomaisesta ulottuvuudesta: GR-1000EX-4:ssä on 51-metrinen viisiosainen, kahdella teleskooppisylinterillä varustettu puomi, joka laajenee sisään vedetystä täysin ulos vedettyyn parissa minuutissa.

Aiemmat hyvät kokemukset Tadanon ajoneuvonostureista vauhdittivat päätöstä investoida uusiin suurempiin nostureihin.

”Vanhimmat Tadanomme ovat vuosimallia 2004 ja edelleen ajossa joka päivä, ilman ongelmia. Kokemuksemme on, että näillä pärjää kaikenlaisissa sääolosuhteissa, mikä on meille tärkeää etenkin pohjoisissa kohteissamme. Uskomme, että myös nämä uudet ajoneuvonosturit ovat yhtä luotettavia kuin edeltäjänsä ja jatkavat siksi kalustossamme pitkään”, kertoo Havatorin kalustopäällikkö Joakim Mette.

Tadanon ajoneuvonosturit saavat kiitosta myös Havatorin nosturinkuljettajilta: GR1000EX-4:n käyttö on helppo oppia ja sitä on myös helppo ajaa. Kompaktikokoisena ajoneuvonosturina Tadano GR1000 on myös helppo tarvittaessa erikoiskuljettaa työmaalle.

Lue Rotatorin juttu Tadano GR-1000EX-4 -nostureista täältä!


Tadano GR-1000EX-4 -ajoneuvonosturi lyhyesti

  • Puomi 51 metriä, viisi osaa ja kaksi teleskooppisylinteriä
  • Nostokapasiteetti 100 tonnia
  • Kokonaisleveys 3,35 m
  • Kokonaispituus 15,2 m
  • Kokonaispaino 55 tonnia
Valmistajan esite

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa nostotöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Kaikki yhteystiedotJätä tarjouspyyntö

Tutustu kalustoomme

Meiltä löytyy laaja, moneen sopiva kalusto, pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Lue lisää