Uutiset

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Palfinger PCC 115.002

Uudentyyppinen sähkö- ja dieselkäyttöinen Palfinger-telanosturi täydentää Havatorin pohjoismaista nostokalustoa

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Tadano GR-1000EX-4

Ensimmäiset Eurooppaan toimitetut Tadano GR-1000EX-4 -ajoneuvonosturit on otettu käyttöön Havatorin pohjoisella toimialueella Ruotsissa.

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Keskinen, osa 2

Kesän aikana keskiselle alueelle saapuu kaksi Tadanon 130-tonnista, monikäyttöistä ja laajasti varusteltua ajoneuvonosturia.

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Keskinen, osa 1

Havatorin keskisen alueen nostopalvelut saivat kalustolisäystä, kun Tadano AC 5.220L-1 -nosturi saapui juuri sopivasti kesäksi alueelle.

Uusi satamanosturi käyttöön Kaskisten satamassa

Kaskisten satamaan saapunut Gottwald-nosturi laajentaa Havatorin palvelutarjoamaa materiaalinkäsittelystä myös satama- ja projektinostoihin.

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Pohjoinen, osa 3

Oulun varikolle on saapunut uusi 150-tonninen, Arctic-varusteltu Liebherr LTM 1150-5.3 -mobiilinosturi palvelemaan koko Pohjois-Suomen…

Kalustoinvestoinnit vahvistavat palvelujohtajuutta – Täyssähkö- ja hybridinosturit

Havatorin pohjoismaiseen kalustoon liittyvät täyssähkö- ja hybridikäyttöiset nosturit ovat yksi osoitus edelläkävijyydestä.

Havator Oy ja Kemi Shipping Oy jatkosopimukseen satamanostopalveluista

Havator Oy ja Kemi Shipping Oy ovat solmineet viiden vuoden jatkosopimuksen satamanostopalveluista Kemin Ajoksen satamassa. Sopimus tulee voimaan…

Monipuolinen Palfinger 165 tm kappaletavaranosturi

Volvon alustalle PE Markkinoinnin rakentama ja VTA Tekniikan toimittama Palfingerin PK 165.002 -kappaletavaranosturi on Havatorin pohjoisen kaluston…

Vaasan kaupunkikuvaa kehittämässä

Havatorin vahva osaaminen rakennusteollisuuden nostoissa näkyy myös Vaasan keskustaan nousevan uudiskohteen Vaasan Elektran työmaalla.