Sen, minkä suunnittelemme ja tarjoamme, sen kuljetamme.

Havatorin kuljetuspalvelut avasivat uuden toimiston Äänekoskelle, osoitteeseen Kotakennääntie 2. Toimipisteessä aloittaa Mika Kangasniemi ja Esa Liikanen. Mika toimii projektityönjohtajana tuulivoimaprojekteissa ja Esa liikennevastaavana ja kuljetuspäällikkönä erikoiskuljetusliiketoiminnassa.

”Jotta voimme tarjota kuljetuspalveluita vielä kattavammin, laajensimme erikoiskuljetuspalveluita avaamalla laajemman toimipisteen Äänekoskelle. Tämän avulla pystymme palvelemaan vielä kattavammin myös Keski-Suomen alueen asiakaskuntaa” kertoo Mika ja jatkaa ”Keski-Suomen alueella transport työntekijöitä on tällä hetkellä neljä. Tulemme rekrytoimaan lähiaikoina toimihenkilöitä ja kuljettajia yhteensä noin kuusi.”

Havatorin Äänekosken kuljetus- ja nostopalveluiden varikko sijaitsee edelleen osoitteessa Kotakennääntie 32, ja uusi toimisto osoitteessa Kotakennääntie 2.

Äänekoski on liikenneyhteyksien puolesta keskeisellä ja hyvällä paikalla. Kuljetuspuolen toimipisteen ansiosta Havator on nyt kuljetuskalustojen lisäksi myös henkilökuntineen lähempänä Keski-Suomen seudun asiakkaitaan.

Ota yhteyttä!

Palvelemme kaikenlaisissa kuljetustöissä – mietitään yhdessä sinua parhaiten palveleva ratkaisu!

Kangasniemi Mika

Erikoiskuljetukset | Äänekoski
Projektityönjohtaja
mika.kangasniemi@havator.com
050 344 0366

Liikanen Esa

Erikoiskuljetukset | Äänekoski
Liikennevastaava
esa.liikanen@havator.com
050 513 0052